Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Akcja serwisowa L200 '06
Autor Wiadomość
Thor
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 17:48   

Ja też dostałem liścik, ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

pozdr

elili
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 18:32   

Thor napisał/a:
Ja też dostałem liścik, ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

pozdr

Listę weryfikują :?:
A ty uwielbiasz jeździć do serwisu i na wizytę diagnostyczną, i do wymiiany, i tak towarzysko też :D

tomekrvf 
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-11-2008, 22:02   

Thor napisał/a:
ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

Powiedz panom w serwisie że jarzm nie mają sprawdzać tylko mają je wymienić bez wzgledu na to jak wyglądają

HugoOrmo 
Forumowicz
Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-11-2008, 14:58   

Witam,
W sobote bylem w serwisie ASV we Wrocku. Obsluga badzo si, jarzma wymienione, opaska na przewodzie turbo dokrecona i propozycje rozwiazania paru bolaczek otrzymane - gdyby bylo wiecej takich miejsc jak ASV to wizyty bylyby czyms normalnym a nie wieczna katorga i sprawdzaniem kto komu robi pod gorke....

pzdr

elili
[Usunięty]

Wysłany: 15-01-2009, 19:15   

HugoOrmo napisał/a:
jarzma wymienione, opaska na przewodzie turbo dokrecona

A zawiadomienia o akcji serwisowej do tej pory niet :mrgreen:
Na pytanie: skąd wiem o akcji wymiany? Odpowiedziałem: z internetu :P

Macky
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2009, 11:44   

U mnie bez żadnej zapowiedzi wymienili jarzma w trakcie przeglądu na 60 tys. Oczywiście w ramach akcji serwisowej

exc_racing
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2010, 08:39   

Hej

Mógłby ktoś jeszcze raz zamieścić wykaz nr VIN pojazdów objętych akcją serwisową ?
Przegapiłem ten temat a link na początku nie działa.

Z góry dziękuje :)

Odpowiedz do tematu