Zamknięty przez: Firebee 06-12-2006, 23:51 |
Gdzie V Zlot ANKIETA |
Gdzie ma się odbyć Zlot Mitsumaniaków w 2007 roku |
Borki nad Zalewem Sulejowskim |
|
46% |
[ 27 ] |
Bory Tucholskie |
|
15% |
[ 9 ] |
Okolice Warszawy |
|
12% |
[ 7 ] |
Grudziądz |
|
15% |
[ 9 ] |
Przyjadę wszędzie gdzie będzie zlot |
|
10% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 63 |
Wszystkich Głosów: 58 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2006, 20:21
|
|
|
Firebee napisał/a: | Wydolimy wydolimy, juz o to sie nie martw:P | jeżeli w G-dzu to na ile bede mógł pomogę |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 02-09-2006, 01:35
|
|
|
Zagłosowałem na Grudziąc bo sprawdzony. W sumie przyjadę tam gdzie zlot będzie. A z drugiej strony można też powierzyć chłopakom z centralnej Polski organizację zlotu w tych Borkach jeżeli się tego podejmą, oczywiście. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2006, 11:13
|
|
|
Co do nieobecności Mitsumaniaków z południowej części kraju to ja powiem tylko tyle, że wystarczą chęci, ale takie prawdziwe chęci - np. kolega brodzki z Sosnowca wsiadł w auto i przyjechał do Białegostoku. Ja głosuję na Bory Tucholskie, bo jeszcze nie miałem okazji tam być, ale Grudziądz też jest dobrą propozycją. Oczywiście jeśli będe w stanie to pomogę w organizacji. |
|
|
|
 |
ballerek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2006, 20:10
|
|
|
a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil, tylko nie chce zeby to bylo za daleko bo to bylby pierwszy dalszy wyjazd (w kwietniu pewnie prawko zrobie) dlatego glosuje na borki, chociaz w miare mozliwosci wolalbym blizej podkarpacia. pzdr. |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 21:13
|
|
|
przepraszam za nieobecność na ostatnim zlocie, faktycznie odległość ma duże znaczenie, centralna polska tj, Borki to raczej dobry pomysł, aczkolwieg zagłosuję na gzdie kolwiek sie odbędzie i tak zrobię wszystko by sie pojawić, odległość nie robi różnicy aczkolwiek ma dużo przesądza
Ps.Wybaczcie nieobecność, |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 07-09-2006, 13:39
|
|
|
ballerek napisał/a: | a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...) |
Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 07-09-2006, 13:57
|
|
|
Grześku napisał/a: | ballerek napisał/a: | a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...) |
Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas. |
Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach . Poza tym dni dłuższe i humor jakiś taki inny. |
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 07-09-2006, 14:50
|
|
|
cns80 napisał/a: | Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach |
za to może być problem z rezerwacją ośrodka na 1, 2, 3 ? dni dla 20, 50, 100 ? osób.
pod koniec sierpnia ośrodki są już po największej fali urlopowiczów i nie mają tylu rezerwacji. każdy ośrodek raczej by wolał zrobić rezerwacje na tydzień lub dwa zamiast na 3 dni i te 3 dni im potem przeszkadza.
a co do spłukania to można mysleć o zlocie już wcześniej i odłożyć |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 07-09-2006, 17:57
|
|
|
cns80 napisał/a: | Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach |
ciekawe co by zona powiedzial jakbym jej powiedzial ze sie wypsztykalem na zlot i na wakacje nie pojedziemy
a tak serio to kieniec sierpnia juz sie chyba utarl i raczej chyba najlepiej trzymac sie tego terminu. |
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2006, 22:31
|
|
|
Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej. Mnie caly wyjazd wraz z dojazdem nie kosztowal wiecej jak 200zl. Nawet powiedzial bym ze wyszlo sporo mniej. Jezeli borki to trzeba tylko wynajac parking i pole namiotowe zeby wszyscy byli w jednym miejscu. Jezeli bede borki to podpytam sie na nkp organizatorow zlotu co i jak. |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 08-09-2006, 02:23
|
|
|
Ja osobiście BORKI - środek polski to podstawowy argument wszystkim w miare blisko.
A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2006, 08:02
|
|
|
adaho_krak napisał/a: | A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy |
Zgadzam się w sierpniu o wiele łatwiej o urlop niż w lipcu.
dylson napisał/a: | Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej. |
Z tym polem namiotowym to bardzo dobry pomysł. |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
|
Wysłany: 08-09-2006, 08:40
|
|
|
Jeśli chodzi o namioty to pod koniec sierpnia bywały okresy, że było tylko parę stopni w takim wypadku ludzi którzy mieliby jechać na zlot z dziećmi a do wyboru byłby na miot lub namiot pewnie by nie pojechali dlatego uważam, że potrzebne są obie opcje gdziekolwiek by to niebyło. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 08-09-2006, 09:27
|
|
|
dylson napisał/a: | Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? |
No wiesz, z wiekiem dojpsko robi się wygodne i namiot jakoś nie odpowiada
Poza tym jak pisał Leppe są osoby które przyjeżdżają z dziećmi, namiot ich odstraszy...
IMHO, jeżeli będzie alternatywa z noclegiem (chociaż by tak jak w Białymstoku domki vs hotel) czyli namiot vs domki, hotrel, etc. to każdy znajdzie coś dla siebie. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2006, 13:44
|
|
|
W sumie macie racje z tymi namiotami. Tym bardziej, że sierpien był już chłodny. |
|
|
|
 |
|