Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moje GTO MR
Autor Wiadomość
Radamez 
Nowy Forumowicz

Auto: GTO MR
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-11-2009, 13:08   

Koledzy jeszcze takie pytanko odnośnie sprawdzania vinu, ta rosyjska stronka którą podał kolega Juiceman mojego winu nie chce znaleźć. Może ktoś z Was jest go w stanie dla mnie rozkodować? Z15A0100415

P.S. Klocek już zniknął z akumulatora , zaczynam sprzątać pod maską, jak pogoda pozwoli(ciągle kurcze leje) to w weekend dokończę i wrzucę kilka fotek jak motor wygląda po zabiegach upiększających :lol:

MATi1G 
Forumowicz

Auto: Eclipse 1G N/A
Wysłany: 16-11-2009, 16:19   

Fajny maszyna , marzy mi się takie autko bo jakby nie patrzeć od Eclipse jest wiekszy no i to już taki super samochód pełną gębą też był właśnie chciał GTO MR ,ewentualnie VR-4 i powywalać troche zbędnych rzeczy 8)

Ale to dopiero w dalekiej przyszłości

Powodzenia z autem jest o co dbać z resztą jak o każde sportowe Mitsubishi :)

Radamez 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 16-11-2009, 16:27   

MATi1G napisał/a:
Fajny maszyna , marzy mi się takie autko bo jakby nie patrzeć od Eclipse jest wiekszy no i to już taki super samochód pełną gębą też był właśnie chciał GTO MR ,ewentualnie VR-4 i powywalać troche zbędnych rzeczy 8)

Ale to dopiero w dalekiej przyszłości

Powodzenia z autem jest o co dbać z resztą jak o każde sportowe Mitsubishi :)

Dzięki :) postaram się je utrzymać w porządnym stanie Pozdr

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Wysłany: 16-11-2009, 17:29   

jedno z najpiekniejszych GTO jakie widzialem, a felga jest poprostu idealna do tego modelu.

wersja Mitsubishi Racing jest bardzo zadka i raczej ogolnie niedoceniona na swiecie.
Outlander 2.0 PHEV 5HS

Radamez 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 16-11-2009, 20:33   

TommiCrazy napisał/a:

wersja Mitsubishi Racing jest bardzo zadka i raczej ogolnie niedoceniona na swiecie.

To fakt że jest to wersja rzadko spotykana i dla tego chciałbym się jak najwięcej o niej dowiedzieć np. ile sztuk takich wyprodukowano itp. więc jeśli macie jakieś materiały na ten temat byłbym wdzięczny za podzielenie się nimi ;)

P.S. Dzięki za ocenę

Radamez 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 09-02-2010, 13:52   

Dawno nic nie pisałem w swoim temacie bo niestety czasu nie było :( No ale żeby tak całkiem nie umarł chciałbym się z wami podzielić tym co w ostatnim czasie zostało zrobione przy MRuczku :lol:

Pierwszą rzeczą za ktorą postanowiłem się wziąć były stukające popychacze zaworowe. Zaopatrzyłem się w popychacze od 3gen ze względu na większą przepustowość.
Kilka zdjęć z prac:

Po wymianie różnica kolosalna chociaż przez pierwszą godzinę po odpaleniu silnik chodził jak traktor, potem wszystko się uspokoiło i teraz jest ideał. Zrobiłem trasę do kraju i z powrotem i nadal nie słyszę nic niepokojącego więc robota była zrobiona profesjonalnie :)

Kolejną rzeczą za którą zmuszony byłem się zabrać było sprzęgło. Nie wytrzymało tego jednego ruszenia spod świateł hehe. Zakupione zostało nowe sprzęgło firmy LUK bo ze starego zostały wióry. Wymiana zajęła dwóm osobom 13godzin. Muszę przyznać że było ciężko. Japończycy chyba mniejsze ręce mają hehehe

I znowu kilka zdjęć :

Sorry za jakość zdjęć, były robione telefonem. Nie mam zdjęcia nowego sprzęgła ale za to mam zdjęcie starego :mrgreen: tyle z niego zostało:

Koszt tych dwóch operacji wyniósł mnie około 3,5tys pln wliczając części i robociznę ale opłacało się bo teraz MRuczek daje jeszcze więcej frajdy z jazdy czego Wam wszystkim zyczę! Pozdrawiam

Radamez 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-02-2010, 09:25   

Dwa krótkie filmiki z MR w roli głównej (poranny rozruch hehe)

http://www.youtube.com/watch?v=EsJSUnvCFPg
http://www.youtube.com/watch?v=s3NVokCXrmY

Jakość taka sobie, myślałem ze lepiej kręci filmy ten nowy samsung :(

Odpowiedz do tematu