Doradźcie gdzie zrobić elektronikę |
Autor |
Wiadomość |
Radecky [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2010, 11:33 Doradźcie gdzie zrobić elektronikę
|
|
|
Po wizycie u p. Jerwana okazało się że wypada mi zapłon na 4 cylindrze i jest to spowodowane zakłóceniami gdzieś na trasie od komputera do cewek. Prawdopodobnie jest naderwana lub przetarta wiązka.
Sprawdzić to i naprawić może tylko serwis mający odpowiednie urządzenia do diagnostyki.
Gdzie mógłbym to zrobić w Lublinie ? |
|
|
|
 |
cartronik
Forumowicz
Auto: 3000 Gt VR4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2010, 10:44 Re: Doradźcie gdzie zrobić elektronikę
|
|
|
Radecky napisał/a: | Po wizycie u p. Jerwana okazało się że wypada mi zapłon na 4 cylindrze i jest to spowodowane zakłóceniami gdzieś na trasie od komputera do cewek. Prawdopodobnie jest naderwana lub przetarta wiązka.
Sprawdzić to i naprawić może tylko serwis mający odpowiednie urządzenia do diagnostyki.
Gdzie mógłbym to zrobić w Lublinie ? |
Cześć
Przeczytałem Twój post i myślę że jest szansa na diagnostykę. Może na naprawę , nie obiecuję ale sprzęt do diagnozy mam i trzech elektroników samochodowych. Dobrze byłoby umówić się na jakąś sobotę na luzie co TY na to ??
ps. napisz może już to naprawiłeś, |
|
|
|
 |
Radecky [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2010, 11:32
|
|
|
Nie naprawiłem jeszcze. Jeżdżę z gdakaniem... czekałem na jakiś sygnał.
Napiszę na priv, to się umówimy.
Pozdr i dzięki za odzew. |
|
|
|
 |
cartronik
Forumowicz
|
Wysłany: 18-03-2010, 11:47
|
|
|
Radecky napisał/a: | Nie naprawiłem jeszcze. Jeżdżę z gdakaniem... czekałem na jakiś sygnał.
Napiszę na priv, to się umówimy.
Pozdr i dzięki za odzew. |
Nie ma sprawy jeżeli tylko będę mógł pomóc , mam soft do MIŚKÓW na pewno do 2000 r, a dalej jeszcze nie inwestowałem , myślę że to kwestia czasu bo mam zamiar np wstawiać do
Outlanderów stacje multimedialne z GPS orginały . Niestety w ASO są drogie i kiepski GPS ( orginał około 10 000 zł do nowego Outlandera).
Paweł
Fotki na nowy z lublina |
|
|
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 29-03-2010, 20:39
|
|
|
Siemano, a Cari z '97 roku też podpinasz pod diagno ? |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
cartronik
Forumowicz
|
Wysłany: 30-03-2010, 13:39
|
|
|
Cześć
Myślę że nie powinno być problemu , napisz jaki to model rocznik i silnik to sprawdzę w dokumentacji czy mam taki interfejs i przelotkę do złącza diagnostycznego. Czekam na odpowiedź
Paweł |
|
|
|
 |
|