IV ExoticCars Track Day - 15 maja Tor Kielce |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 06-03-2010, 22:25 IV ExoticCars Track Day - 15 maja Tor Kielce
|
|
|
Z zezwoleniem od Hubeeerta
Portal ExoticCars.pl po raz czwarty zaprasza na cykliczne spotkanie z serii ExoticCars Track Day. Tym razem odbędzie się ono 15 maja na Torze Kielce w Miedzianej Górze. Podobnie jak na poprzednim evencie, przewidujemy bardzo atrakcyjne nagrody oraz wspaniałe grono zapaleńców prawdziwej motoryzacji.
Impreza ma charakter zamknięty i nikt poza osobami z listy startowej (lub wcześniej zgłoszonych i odnotowanych "kibiców") nie będzie miał prawa wejść na teren toru.
Koszt udziału w imprezie to 350zł. W kwocie tej wliczone jest wyżywienie.
Limit uczestników wynosi 50 załóg.
Aktualne informacja będą umieszczane na bieżąco na stronach: http://trackday.exoticcars.pl ; www.forum.exoticcars.pl ; www.trackdayevents.pl |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 470 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 07-03-2010, 11:54
|
|
|
Heheehehee nareszcie u mnie szkoda ze tak drogo |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 08-03-2010, 19:02
|
|
|
Krzys napisał/a: | szkoda ze tak drogo |
Kwestia względna . Więcej niż w latach poprzedni chociażby dlatego, że zmieniliśmy obiekt. Dobra okazja to obejrzenia ciekawych aut oraz bardzo przyjazna i życzliwa atmosfera . |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 470 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 08-03-2010, 22:01
|