|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
simerblocki wachaczy tylnich |
Autor |
Wiadomość |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11-03-2010, 20:54 simerblocki wachaczy tylnich
|
|
|
No właśnie... mam problem. Byłem dziś u mechaniora bo coś mi szurało w tylnim kole podczas hamowania, a przy gwałtownym naciśnięciu pedału słychać głuche uderzenie. Stwierdziłem że na pewno to szczęki ale okazało się że są w bardzo dobrym stanie.
Jednakże mechanik powiedział że mam do wymiany simerblocki w wachaczach poprzecznych i wzdłużnych z tyłu.
Oprócz tego znalazł jeszcze do wymiany drążek kierowniczy i końcówkę lewą do niego.
Tak czy inaczej problem w tym że nie mógł tego w Krakowie dla mnie wogóle zdobyć. Ja również przeglądam teraz allegro i szczerze nie widzę tego a na oczy nie widziałem jak to wygląda:/
Powiedzcie mi czy to może to :
http://allegro.pl/item928...isma_volvo.html
Sam nie wiem czy mechanik ma taką niewiedzę czy poprostu tego nie ma, a ja że tak powiem kompletnie się nie znam.
Jak to zrobić najlepiej i zeby w miarę tanio było bo szczerze narazie wygląda to na 800zł w plecy:/ |
_________________ Moja Cari |
|
|
|
 |
|
|