|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Foto konkurs TG: pomożecie :) ? |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 11-03-2010, 19:05
|
|
|
Dokładnie - nieaktualne, dostałem jakiś nr co prawda, ale za cholerę nie szło się dodzwonić. W najbliższych dniach czasu na to nie będzie .
Ale dziękuję wszystkim za chęci i pomoc .
Można zamknąć. |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2010, 21:11
|
|
|
Chudy23 napisał/a: | Już nie aktualne a na budomel się nie dostaniesz Ochrona | chudzinka braciszku mój kochany na budomelka wejdziesz bez problemu a że wisi tabliczka z ochrona to ja sobie taka sama sprawie i jak do mnie przyjedziesz również też ci powiem że mnie ochraniają tabliczka to wydatek około 45 zł pozdroo |
|
|
|
 |
carismax
Mitsumaniak Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2010, 21:30
|
|
|
Dj Maly napisał/a: | Chudy23 napisał/a: | Już nie aktualne a na budomel się nie dostaniesz Ochrona | chudzinka braciszku mój kochany na budomelka wejdziesz bez problemu a że wisi tabliczka z ochrona to ja sobie taka sama sprawie i jak do mnie przyjedziesz również też ci powiem że mnie ochraniają tabliczka to wydatek około 45 zł pozdroo |
didzejku braciszku mój kochany Stawiam Ci krate browarow jesli wejdziesz choc na pierwsze pietro. przyjmujesz zaklad?? |
_________________ Bite my shiny, metal ass! - Bender Bending Rodriguez |
|
|
|
 |
Chudy23 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2010, 19:00
|
|
|
Przemek braciszku ty mój nie wejdziesz na budomel masz stare informacje carismax jestem za kratką browarów..... |
|
|
|
 |
|
|