Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ma ktoś kontakt z Honda-klubem z Kielc?
Autor Wiadomość
cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-12-2008, 20:49   Ma ktoś kontakt z Honda-klubem z Kielc?

Jak w temacie... może by zorganizować coś wspólnie?

norb
[Usunięty]

Wysłany: 02-12-2008, 22:14   

Naaah, pomysł bardziej niż poroniony...H-K to ogólnie znane w ck stowarzyszenie lanserów & ludzi co przesiedli się z golfa 2 na civica...jak chcesz ich zastać, są w kazdy piątek o 21 na parkingu tesco, ew daj posta na forum... z mojej strony nie polecam

ramzes008
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2010, 22:16   

Mam serdeczną prośbe do wszystkich Mitsumaniaków - organizuje w Maju festyn z okazji dni profilaktyki! pod nazwą- " Rola mężczuzny w rodzinie" 29 maja! w Bazie Zbożowej w Kielcach i nie wyobrażam sobie żeby was moi drodzy mitsumaniacy tu nie było ze swoimi Miśkami !!! Będzie kiełbaska z grilla, bigos, i inne jedzonko, skałka wspinaczkowa, będzie mozna postrzeklać z łuku:) i wiele atrakcji dla dzieci, młodzieży dorosłych i nawet seniorów! występy zespołów rockowych i innych, skatepark - także zapraszam na zlocik! mój numer kontaktowy: 606-114-528 Piotr/organizator (prosze o potwierdzenie czy dacie rade być - sam jestem mitsumaniakiem i nie wyobrażam sobie by was tu nie było!!!! prosze o pomoc a napewno sie zrewanżuje!!! ramzes008

drtymf 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-03-2010, 11:05   

ramzes008, nie dubluj wpisów , jak raz zrobisz każdy zauważy ;) ew. poproś admina coby podkleił temat żeby nie odjeżdżał.

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2010, 17:14   

Ja jestem "Przyjacielem" Honda Ostrowiec i tez jest kilka furek nawet fajnych. Zapraszają nas na swoje spoty ale Wy jakos nie wykazujecie zainteresowanie apropo ostrowieckiej hondy. No ale jakby ktos chcial cos gdzies kiedys to dawajcie znac to zgadam honde i mozna cos pyknąc wspolnego. z tego co pamietam to kielce nie byly zbyt przyjaznie nastawione na spotkania z MM bo oni jacys odizolowani są i nie otwarc na innnych takze ja to tam nie wiem.

Ps. Pojechałbym sobie juz na jais spocik. PzdR.

ramzes008
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2010, 10:12   

zapraszam wszystkich na Festyn 29 maja spocik w kielcach - prosze o potwierdzenie przybycia musze wiedzieć ile miejsc zarezerwować na parkingu ;) naprawde będzie warto tam być

[ Dodano: 27-03-2010, 10:13 ]
W woli przypomnienia 29 maja Baza zbożowa koło exbudu wiza wi tesco FESTYN / SPOT / KIELCE

[ Dodano: 27-03-2010, 10:14 ]
a przy okazji mam pomysł aby zlicytować kilka prac rękodzieła artystycznego i obrazów na cel charytatywny ! dla naszych mitsumaniaków którzy tej pomocy potrzebują!!! co wy o tym sądzicie?

Odpowiedz do tematu