|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] EA2A Kraśnik,Rybnik,Kutno,Lubań |
Autor |
Wiadomość |
jarekrk
Mitsumaniak

Auto: E46 323
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2010, 17:49 [EAx 97-04] EA2A Kraśnik,Rybnik,Kutno,Lubań
|
|
|
Nie dzwoniłem jeszcze za żadnym bo najpierw chciałbym posłuchać waszej opinii, może ktos oglądał już jeden z tych samochodów i coś więcej może poradzić...
nie znalazłem tych ogłoszeń ( szukałem co prawda w tematach bo nazwach miejscowości)
więc jedziemy :
Galant 1 :
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11274459
kijowo ,że zdjecia jak jest pokryty sniegiem, mam nadzieje ,że nie specjalnie takie
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, niebieski, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, światła przeciwmgłowe, czujnik parkowania
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Auto w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym.
Galant 2 :
Nie widzę, nic takiego rzucającego się w oczy w tym samochodzie , a wy ?
http://moto.allegro.pl/it..._0_benzyna.html
Rok produkcji (1900 - 2100): 1997
Przebieg (km): 220000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: inny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce
Witam serdecznie na mojej aukcji, mam do sprzedania Mitsubishi Galanta w pięknym stanie wizualnym oraz bardzo dobrym stanie technicznym, silnik chodzi równo nie dławi się nie bierze oleju i mimo swoich 13 lat czuć jego siłę, wnetrze welurowe, zadbane, jestem osobą nie palącą i pedantyczną więc należy do ładnie utrzymanych, stoi na oponach ziomwych jednosezonowych, wyposażony jest dodatkowo w sportowy wydech renomowanej firmy REMUS, zawieszenie jest elastyczne nic nie stuka, nie trzeszczy, podstawowe wymiany czyli olej, filtry, i drobne naprawy były robione w listopadzie, auto jest w 100% bezwypadkowe, jedynym mankamentem na dzień dzisiejszy są zużyte klocki hamulcowe które nowy nabywca bedzie musiał sobie wymienić, auto posiada wazny przegląd do pazdziernika 2010r.
Galant 3
Mi chyba najbardziej ten wpadł w oko , tylko znów nie ma zdjęć silnika
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11594530
Informacje:
Rok produkcji: 1999, 186 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony, Kraj pochodzenia: Holandia, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Do sprzedania Mitsubishi Galant silnikiem 2,0 16V 0 mocy 136KM z 1999r
NA SAMOCHODZIE ZOSTAŁA PRZEPROWADZONA PROFESJONALNA KONTROLA GRUBOŚCI POWŁOKI LAKIERNICZEJ (100% BEZWYPADKOWY)
- SPROWADZONY,
- OPŁACONY,
WSZYSTKIE OPŁATY ZAWARTE W CENIE!!
(PRZEGLĄD TECHN. AKCYZA, TŁUMACZENIA, RECYKLING – OPŁACONE)
- PRZYGOTOWANY DO REJESTRACJI,
CAŁKOWITY KOSZT REJESTRACJI POJAZDU PONOSZONY PRZEZ NABYWCĘ 245,00 PLN
- CZYSTY,
- ZADBANY,
- 100% ORYGINALNY LAKIER,
- 100% BEZWYPADKOWY,
- JEDEN WŁAŚCICIEL,
WYPOSAŻENIE:
- KLIMATYZACJA
sprawdzona, działa idealnie,
- PODGRZEWANE LUSTERKA
- ABS,
- ALUFELGI,
- AUTOALARM FABRYCZNY,
- CENTRALNY ZAMEK,
- PODŁOKIETNIK
- ELEKTRYCZNE LUSTERKA,
- ELEKTRYCZNE SZYBY
- IMMOBILIZER,
- LAKIER – METALIK,
- PODUSZKA POWIETRZNA
- WSPOMAGANIE KIEROWNICY,
- ZAGŁÓWKI NA WSZYSTKICH FOTELACH,
- WELUROWA TAPICERKA
- ZADBANE WNĘTRZE POJAZDU,
SAMOCHÓD NIE WYMAGA ŻADNEGO DODATKOWEGO NAKŁADU FINANSOWEGO
WYSTAWIAM FAKTURĘ, CO ZWALNIA NABYWCĘ Z PODATKU PCC.
NATYCHMIASTOWY ODJAZD UBEZPIECZONYM AUTEM
AUTO W 100% PRZYGOTOWANE DO REJESTRACJI, WSZYSTKIE FORMALNOŚCI ZREDUKOWANE DO MINIMUM.
NABYWCA UDAJE SIĘ Z KOMPLETEM DOKUMENTÓW TYLKO DO WŁAŚCIWEGO SOBIE WYDZIAŁU KOMUNIKACJI W CELU REJESTRACJI POJAZDU.
CAŁKOWITY KOSZT REJESTRACJI POJAZDU PONOSZONY PRZEZ NABYWCĘ 245,00 PLN
NATYCHMIASTOWY ODJAZD NA KOŁACH UBEZPIECZONYM SAMOCHODEM.
GWARANTUJEMY RZETELNOŚĆ WSZYSTKICH PODANYCH POWYŻEJ INFORMACJI
CHĘTNIE UDOSTĘPNIE SAMOCHÓD DO SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ
Płatność gotówką lub przelewem na konto.
W rzeczywistości prezentuje się ładniej niż na zdjęciach
4 Galancik
http://moto.allegro.pl/it...serwisowan.html
Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
Przebieg (km): 163700
Pojemność silnika (cm3): 1997
Moc silnika (KM): 100
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Niebieski
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Szyberdach, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
Do sprzedania MITSUBISHI GALANT 2,0 16V.
Auto sprowadzone z Niemiec, bardzo dobrze utrzymane, posiada książkę serwisową.
Miało tylko jednego właściciela ( r. ur. 1935 )
Wyposażenie :
elektroniczna klimatyzacja-klimatronik,
wspomaganie kierownicy,
elektryczne szyby x 4,
elektryczny szyberdach,
elektryczne lusterka,
centralny zamek,
AIRBAG x 4,
ABS.
Auto po wszystkich opłatach, gotowe do rejestracji.
Kupujący otrzymuje fakturę VAT i idzie prosto do wydziału komunikacji.
Na miejscu OC i można wracać autem na kołach.
Jak wy widzicie te auta?
Wiem ,że za tą kasę nie mam co oczekiwać zbytnio, ale chciałbym was spytać zanim może popełnię duży błąd:)Bo niestety więcej kasy nie mam , i mieć nie będę na sam zakup
Bo wiadomo lepiej ,żeby ktoś chłodnym okiem ocenił auto
Za każdą pomoc WIELKIE DZIĘKI DLA WAS[/b] |
_________________ jednak po 3 galantach kolei znów na RWD |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 12-03-2010, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-03-2010, 18:40
|
|
|
Numer 1 bardzo słabe zdjęcia, auto zaśniezone za wiele powiedzieć nie mozna, jak chcesz poproś o lepsze zdjecia
Numer 2 zderzak przedni ze spryskiwaczami, albo miał jakąs przygode z przodu, albo gośc założyl sobie spryskiwacze dla bajeru, naklejka Mitsubishi naklejona na desce rozdzielczej, ponadto auto prosto po myciu i mokre, wiec za duzo powiedziec nie mozna
Numer 3 opisany tutaj http://forum.mitsumaniaki...highlight=kutno
Numer 4 drobne otarcia na zderzaku przednim z prawej strony, automatyczna antena nie chowa sie do końca, początki korozji na łaczeniu kielicha z fartuchem, |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
jarekrk
Mitsumaniak

Auto: E46 323
|
Wysłany: 12-03-2010, 18:47
|
|
|
2 chyba jest bez klimy teraz zauważyłem
3 faktycznie był opisany i dość długo stoi na allegro, z ceną też schodzi ładnie w dół koleś
4 to są tylko początki , więc chyba nic złego o tym nie świadczy co nie ?Jeżeli by to ładnie zrobić wszystko ?Chyba najlepsza opcja z tych wszystkich |
_________________ jednak po 3 galantach kolei znów na RWD |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-03-2010, 19:01
|
|
|
jarekrk, na górze są początki a pod spodem sa tropiki niestety ten typ tak ma, ruszysz i sie zacznie sypac, trzebabyłoby to robić za wczasu, gdyż to sa podwójne blachy i pomiedzy nimi wilgoc siedzi. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 12-03-2010, 22:16
|
|
|
robertdg napisał/a: | Numer 2 zderzak przedni ze spryskiwaczami, albo miał jakąś przygodę z przodu, albo gość założył sobie spryskiwacze dla bajeru, |
Auto nie miało ani przygody ani nikt dla bajeru nie założył spryskiwaczy,auto prawdopodobnie robione na rynek Szwecki,zwróć uwagę ze ma oryginalny przełącznik do spryskiwaczy w przełączniku zespolonych świateł.
nr1 auto bez klimy parktronic zamontowany tak ze cofając i będzie coś stało na krawędzi zderzaka na bank nie masz już zderzaka albo masz go przerysowanego.
nr2 auto z ori spryskami lamp,grzane fotele w welurze,brak klimy,odczepiany hak,prawdopodobnie posiada TCL,wlot powietrza przykręcony na śruby,chyba zabrakło komuś kołków odwrócona gałka zmiany biegów,brak oznaczeń na klapie czyli jak pisałem wyżej auto ze Szwecji.
nr3 brak halogenów,odstaje grill,klapa tył źle spasowana,elektryka tylko z przodu,z tylu korbki,klima manualna,brak oznaczeń na klapie,uboga wersja na Holandię.
nr4 najładniejszy z nich wszystkich nie ma się prawie do czego przyczepić. |
|
|
|
 |
|
|