Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
17-01-2010, 14:06
[3G 00-04 ] Serwis w Warszawie
Autor Wiadomość
lippi 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 3G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-01-2010, 13:18   [3G 00-04 ] Serwis w Warszawie

Bardzo proszę o polecenie jakiegos dobrego, zaufanego, wyprobowanego, godnego polecenia, pewnego warsztatu w Warszawie. Musze wymienic amortyzatory z tylu oraz dokonac szeregu drobnych napraw w swoim eclipse (skrzypiace sprzeglo, wymiana plastikowego nadkola). Proszę również o polecenie jakiegos dobrego warsztatu lakierniczo-blacharskiego (muszę pomalowac tylny zderzak, oraz wyprostowac przedni.. bo po ostatniej kolizji z zakopanym w sniegu slupkiem parkingowym troche sie obnizyl:) )
Zalezy mi na tym zeby naprawy te byly dokonane solidnie. Cena wiadomo.. fajnie jakby byla przystepna, ale jesli trzeba jestem gotow zaplacic wiecej byle bylo to wszystko bardzo dobrze zrobione (jestem perfekcjonista i fuszerka nie przejdzie:) ) Dobrze byloby gdyby te serwisy/warsztaty byly wyprobowane. Poza tym, mam pewne zle doswiadczenia z malymi warsztatami, tzw. dziuplami, gdzie pan Stefan-mechanik jest od wszystkiego. Wolalbym oddac samochod do jakiegos wiekszego serwisu.

Zeby nie robic reklamy tym serwisom na forum, bardzo prosze o przesylanie adresow polecanych serwisow na moj adres e-mail: allegro.pl00@interia.pl lub za pomoca prywatnej wiadomosci na forum.

Bede bardzo wdzieczny.
pozdrawiam

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 17-01-2010, 14:06   

lippi, przenoszę temat na forum regionalne, napewno szybciej dostaniesz odpowiedź.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 17-01-2010, 14:50   

Tutaj

hubert_galant 
Mitsumaniak
NeverBackDown

Auto: Honda Prelude 2.0B 1993
Wysłany: 17-01-2010, 14:59   

filip napisał/a:
Zakład nazywa się AutoTW, mieści się w Warszawie przy ulicy Puławskiej 334 - wjzad od ulicy Tanecznej, lub bezpośrednio od Puławskiej poprzez stację Neste. Tel: 22 899 12 37 www Nie mam zadnych zastrzeżeń, zarówno co do jakości jak i terminowości. Z góry ustaliliśmy zakres naprawy oraz termin odbioru, w między czasie dostałem telefon z informacją na temat przewidywalnego kosztu naprawy. A do tego sympatyczna obsługa.

i wszystko jasne :)

lippi 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 3G
Wysłany: 17-01-2010, 15:02   

Czyli nic sie nie zmienilo co do jakosci uslug oferowanych przez ten zaklad? (bo polecajacy post jest sprzed 3-4 lat).

Jeszcze bede wdzieczny za polecenie zakladu oferujacego uslugi blacharsko-lakiernicze, ktory bedzie oferowal uslugi na tym samym poziomie co w/w zaklad:)

mpkk 
Nowy Forumowicz

Auto: L200 DC
Wysłany: 12-03-2010, 11:07   

Hejka,

Mitsumaniaki - a znacie może godny polecenia ASO (gwarancja) w Warszawie?

Pozdrawiam

Bogas
[Usunięty]

Wysłany: 16-03-2010, 22:05   

lippi napisał/a:
Czyli nic sie nie zmienilo co do jakosci uslug oferowanych przez ten zaklad? (bo polecajacy post jest sprzed 3-4 lat).

Nie, jakość wciąż wysoka. Właśnie zrobiłem hamulce z tyłu i w końcu wszystko działa jak należy włącznie z ręcznym.

lippi napisał/a:

Jeszcze bede wdzieczny za polecenie zakladu oferujacego uslugi blacharsko-lakiernicze, ktory bedzie oferowal uslugi na tym samym poziomie co w/w zaklad:)

A ogarnij wzrokiem ostatnie termaty np TEN

Pozdro.

Odpowiedz do tematu