filtr przeciwpylkowy... |
Autor |
Wiadomość |
kaczan [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2005, 22:39 filtr przeciwpylkowy...
|
|
|
witam.szukalem na forum ale jesli chodzi o Eclipse to nic nie ma i tu moje pytanie.czy w eclipsie 1G jest w ogole filtr przeciwpylkowy.klima niby bije ok tylko jakis taki dziwny zapach po zimie zaczal dmuchac...szukalem go za schowkiem ale nic nie wskazuje na to aby tam byl taki filtr? |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:12
|
|
|
W Galancie rocznikowo odpowiadajacym 1g jest klima bez fyltra
Jak czujesz zapach mokrej sciery kup cos takiego: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51110101. Ja nadzialem sie na wyganiacz diabla czartem tzn. perfumowany odszczurzacz..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
kaczan [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:26
|
|
|
dzieki Bartek za odpowiedz.pewnie nie bedzie filtra bo go poprostu nie znalazlem...kupie"czary mary" i pewnie nieprzyjemny zapach zniknie |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 11:09
|
|
|
Witam, a ja pisze tutaj, zeby nie dostac ochrzanu za dublowanie watkow
Potrzebuje lokalizacje na filtr przeciwpylkowy (o ile jest taki?) do Colta 97r.
W schowku nie ma...
M. |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 12:21
|
|
|
wiem ze w CA0 chyba nie bylo wogole ale niech ktos mnie poprawi jesli sie pogubilem w niewiedzy |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 12:40
|
|
|
Ja mam CJ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-07-2005, 13:21
|
|
|
I nie masz filtra. Sprawdziłem w serwisówce. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 13:31
|
|
|
Oooooo kutfa! To moj wlasny Mis mi pylkami i bakteriami po twarzy? Ohhhh....
Te, no to jak sie pozbyc tego zapachu? Jakas piane mu wepchnac? Tylko gdzie? Mozesz prosze sprawdzic, gdzie jest wlot powietrza? Zebym nie zapianowal go gdzie nie trzeba ;] |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 13:52
|
|
|
wlasnie tak mi sie zdawalo ze jak nie ma CA to i w CJ nie ma... o to mi chodzilo w poprzednim poscie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-07-2005, 14:00
|
|
|
Tu było o Galancie ale u Ciebie będzie tak samo majkihttp://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=379 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2005, 14:35
|
|
|
Uh, czyli rozumiem, ze musze za schowkiem rozbierac, zeby sie do filtra dostac. Troche sie na tym nie znam, ale jak spojrze, ze zaczynam wyciagac tłoki, to stwierdze, ze juz za daleko sie posunalem w rozbieraniu ;]
Koffi - gdzie Ty miales ten sklep, gdzie pomogli Ci w odgrzybieniu za symboliczne 20zl? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-07-2005, 14:52
|
|
|
majki !!! zadaj pytanie w wątku gdzie Kofi o tym pisał!!!!!!!!!!! |
Just think...
. |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2005, 00:26
|
|
|
Kurcze, w koncu sie warninga dorobie ;/ No wlasnie sie okazalo, ze chyba jednak filtra CJ nie ma, wiec nie bede szukal ;./ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 30-07-2005, 14:49
|
|
|
Jeszcze nie ale można powiedzieć że jesteś na dobrej drodze
Pamiętaj że na Forum jest funkcja PW a ten do kogo wyślesz Prywatna Wiadomość dostanie maila powiadamiającego go o tym. I dlatego wolę używać Forum opartego na php niż innych.
Serdecznie pozdrawiam i nie martw się - do warninga/ostrzeżenia daleka droga |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|