|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Warsztat w zielonej górze z możliwością podłączenia dokompa |
Autor |
Wiadomość |
Mariuszb1 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2008, 12:07 Warsztat w zielonej górze z możliwością podłączenia dokompa
|
|
|
Znacie może jakiś dobry warsztat w którym jest możliwoś podłączenia Carismy do kompa? Oczywiście oprócz autoryzowanego serwisu.
ps. jestem ze świebodzina. |
|
|
|
 |
ROOB
Mitsumaniak ROOBert 01218/KMM

Auto: Galant EA5A 6A13
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2008, 22:04
|
|
|
witam..
firma Batcar na rumakowej...do galanta mają, więc do carismy chyba też. zobacz w google mają strone i zadzwoń..
i jeszcze na zaciszu jest taka firma..za centrum stomatologicznym..
co do tego czy są to dobre firmy... bywa różnie
pozdrawiam. |
_________________ Był. E52A, EA5A, obecnie Hanka ale, wszystko z czasem...
 |
|
|
|
 |
CrazyT
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 Glsi
|
Wysłany: 19-03-2010, 21:58
|
|
|
Ja mam gościa w zielonej górze który narazie nie ma warsztatu ale na telefon się umawia i podłączenie do kompa u niego kosztuje 60 zł (przynajmniej ode mnie tyle zawoła za mojego galanta) jak ktoś chce do niego tel to pisać na pw lub tel do mnie to 510 10 20 82 |
_________________ Mitsubishi Galant 2.0 GLSI 1993r.
Volkswagen Golf II 1.8 GL 1991r. (sprzedany)
Talbot Horizon ???? (zezłomowany)
Ford Granada 2.3 automat 1977r. (sprzedany)
 |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
|
Wysłany: 20-03-2010, 15:32
|
|
|
CrazyT napisał/a: | Ja mam gościa w zielonej górze który narazie nie ma warsztatu ale na telefon się umawia i podłączenie do kompa u niego kosztuje 60 zł (przynajmniej ode mnie tyle zawoła za mojego galanta) jak ktoś chce do niego tel to pisać na pw lub tel do mnie to 510 10 20 82
| do EA przed liftem a w sumie to przed rokiem 2000 chyba napewno sie nie podlaczy bo w ecu sa protokoly japonskie. Wogóle to nikt w tym miescie tego nie zrobi, ani zadne dostepne łacze z Alledrogo. Jedynie serwis. Powodzenia |
_________________ "ej ty nie bądź menciu taki hop do przodu,
to nie jest gra jak w GTA czy SEGA Mega Drive,
do napisu "game over" wystarczy z nieba strzał,
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
 |
|
|
|
 |
|
|