Już niedługo (jeszcze za 2 miesiące) NFS Carbon |
Autor |
Wiadomość |
max [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 12:35 Już niedługo (jeszcze za 2 miesiące) NFS Carbon
|
|
|
No i właśnie za 2 miesiące (w listopadzie) ukaże się gra NFS Carbon.
A na tej stronie jest umieszczony opis gry i ze zdjęciami nawet
http://gry.gery.pl/main.p...ky=NFS%20Carbon
Jak ktoś jeszcze coś o niej wie to serdecznie zapraszam do napisania! |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2006, 12:42
|
|
|
Ja wiem ze se w nia nie pogram za slaby komputerek a szkoda bo fajne sa gry z tej serii. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 20:59
|
|
|
Jak pierwszy raz o tej grze usłyszałem to sie troszke podnieciłem. No bo nowe wyścigi fajnie zrobione, opcja tuningu no i mitsu będzie
Ale zaraz po tym przypomniały mi się wcześniejsze wersje: Underground, U2 i MW. Były fajna na chwile bo jak zwykle EA poleci na masówkę żeby zadowalić graczy w wieku 12 lat.
Mam nadzieje że się myle co do wersji Carbon bo bym pograł sobie w jakieś fajne wyścigi (mam najnowszą Toce ale to nie dokładnie to o co mi chodzi, ale gra itak jest fajna)
Tak więc mam nadzieje że EA zrobi w końcu coś naprawde dobrego.
Aaaa no i mam nadzieje że będzie tryb wyścigów DRIFT |
|
|
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 16:29
|
|
|
EEE tam bedzie sie nudzic tak szybko jak poprzednie wersje
Jakby EA troche pomyslalo to by moglo zrobic tryb online i wtedy gra bylaby bardziej ciekawa... Gry online to teraz przyszlosc, a mozecie sobie wyobrazic wyscigi z innymi zywymi graczami po internecie to by byla dopiero frajda ^^
Dla mnie to kolejny przyklad masowki I tak najlepszymi jak do tychczas grami sa StarCraft Brood War, WarCraft III The Frozen Throne, oglnie gry Blizzarda sa potega jesli chodzi i rynek gier internetowych chocby taki World of WarCraft - ponad 3 miliony graczy nie moze sie mylic |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 19:32
|
|
|
Miałem world of warcraft i na początku to się wydaję super grą ale nudzi się po 2 miechac grania, no po 3 juz napewno się znudzi. Co do tych 3 milionów graczy. Chciałbym zobaczyć wiek graczy, założe się ze 70% to 12-latkowie. A co do gier online takich pożądnych, to w maju ma wyjść Age of Conan. Widziałem prezentacje tej gry na jakimś targu i musze powiedzieć że jak gra będzie taka jak w zapowiedziach to world of warcraft zniknie przy niej bez echa. Znaczy nie znikni bo dzieci wieku 12 lat nie będą grać w Conana bo będą jeszcze do tej gry zamałe a WoW będzie dla nich w sam raz. |
|
|
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 08:38
|
|
|
A to dlaczego Ci sie znudzil ?? |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 09:31
|
|
|
Gra jest zbyt prosta. Opanowanie jej w 100% zajmuje pare dni, jest zamało rozwinięta. Ośmielił bym się rzec że gra jest takim arcadem wśród onlinów. |
|
|
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 10:55
|
|
|
Memphis napisał/a: | Gra jest zbyt prosta. Opanowanie jej w 100% zajmuje pare dni, jest zamało rozwinięta. Ośmielił bym się rzec że gra jest takim arcadem wśród onlinów. |
LoL !!! Za malo rozwinieta ???!!! Zeby dojsc do maxymalnego poziomu musisz grac co najmniej z 8 miesiecy chyba jak nie wiecej. Co rozumiesz jesli chodzi o opanowanie ??
W tej grze zawsze jest cos ciekawego do roboty, robisz questy, sa organizowane battlegroundy, walki pvp, horda vs aliance... i duzo wiecej !
Niedlugo dodatkek wychodzi, a Blizzard ciagle nowe pathce wypuszcza, jakby gra nie zdobywala coraz to wiekszej popularnosci to by tego Blizz nie robil, juz pare dni po premierze musieli stawiac 30 nowych serverow!
12-sto latki graja i to napewno, ale w wiekszosci ludzi jakich spotkalem w grze to ludzie w przedziale wiekowym od 17-23 lat, przytrafilo mi sie spotkac dziewczyne z argentyny w wieku 28 lat
A to Age of Conan to rzeczywiscie super sie zapowiada |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 12:11
|
|
|
dylirzans napisał/a: | Zeby dojsc do maxymalnego poziomu musisz grac co najmniej z 8 miesiecy chyba jak nie wiecej. |
3 chłopaczków grało na zmiane i maxymalny poziom zrobili w 9 dni
A te questy battlegroundy i horde vs aliance to dla mnie itak jest nędznie zrobione.
No niby z questów mogą fajne itemy wylecieć ale whatever. Horde vs aliance i co z tego jest, lejesz sie z przeciwnikiem i co z tego masz? Rank tylko ci podskakuje. W Age of Conan będzie fajnie to zrobione bo z tego co pamiętam będzie można zagarniać tereny wroga. Ale to jest jedna z WIELU rzeczy świetnie zrobionych w Age of Conan. Kupie tą gre odrazu jak się pojawi. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 11-09-2006, 12:41
|
|
|
Spoko Panowie, Max pisał o NFS a Wy tarzacie się z upodobaniem w WOW.
Rodzaj gry jest rzeczą gustu, sam czekam teraz na dwie:
Neverwinter Nigts 2
i NFS Carbon (na tą drugą bardziej z uwagi na sprawdzenie sprzętu po wymianie )
cosik czuję że MoMo dostanie w pióra.... |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 19:43
|
|
|
No fakt troche zeszliśmy z tematu.
A never2 też myśle że może być niezły, jak będzie można robić kampanie w multi (tak jak w pierwszej części) to kupie, jak nie, to nie. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 11-09-2006, 22:03
|
|
|
A ja czekam na Test Drive Unlimited na ps2 ofkors, ale znajac zycie pogram tydzien i mi sie znudzi jak wszystkie inne gry...no moze po za Pro Evolution Soccer |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 22:20
|
|
|
Kofi napisał/a: | ale znajac zycie pogram tydzien i mi sie znudzi jak wszystkie inne gry |
To przeżuć się z gier na PS2 na gry na PCta, dłużej można pograć |
|
|
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 12-09-2006, 17:30
|
|
|
Dla mnie WarCraft TFT jest the best no i StarCraft BW
SCBW ma juz 9 lat a niecale 2 miesiace temu Blizzard wypuscil kolejnego patcha (1.14), to dobrze siwadczy o producencie bo nie zapomina o tak starej juz grze... a w swiecie gier komputerowych 9 lat to sporo... To tak jakby mercedest nadal produkowal czesci do swojego modelu z lat 60-tych.
StarCraft 2 - to by byl dopiero przelom |
|
|
|
 |
max [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 10:52
|
|
|
przepraszam za tak długie nie prowadzenie postu! ta gra już mi się spodobała jest fajna i w ogóle ale również bardzo mi się podobają różne gry z tej serii NFS-ów |
|
|
|
 |
|