|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
pompki do spryskiwaczy oraz fotel kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
Piotree
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2010, 11:04 pompki do spryskiwaczy oraz fotel kierowcy
|
|
|
Witam,
Potrzebuje silniczki do spryskiwaczy(przód, tył), czy ktoś się orientuje w sprawie cen i dostepności zamienników?
A druga nawet pilniejsza rzecz to regulacja fotela kierowcy. Chodzi mi o maksymalne przesunięcie jego do przodu/do kierownicy. Fotel pasażera wyjeżdża daleko za prowadniki, a kierowcy tylko do ich końca. Czy u Was też tak jest, czy jest tam jakaś blokada, czy da się wreszcie coś z tym zrobić. Żona mnie powiesi jezeli nie!
Dzieki za pomoc.
ps. Przepraszam za mnogość tematów. Na przyszłość obiecuję poprawę, a moderatora niedługo zachęcę do usunięcia kilku z nich jeśli to okaże się konieczne. |
_________________ pozdrawiam,
PS |
|
|
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 22-03-2010, 22:08
|
|
|
Co do silników to ktoś tu pisał że od tico pasują ( a nawet jeśli nie to polecał zdjąć silnik i pójść dobrać do sklepu motoryzacyjnego). Jeżeli chodzi o pompkę do przednich spryskiwaczy to znajduje się pod zbiornikiem, wystarczy zdjąć osłonę silnika prawą. Co do tyłu to sam mam problem znajduję się gdzieś koło zbiornika ale chyba trzeba ściągnąć zderzak bo nie widać jej. |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
|
|