|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,0 Kozienice, Skawina, Mysłowice |
Autor |
Wiadomość |
Kamilo_
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Astra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2010, 10:32 [EAx 97-04] Galant 2,0 Kozienice, Skawina, Mysłowice
|
|
|
Witam. Od dłuższego czas obserwuje Galanty na allegro, ale dopiero teraz mam fundusze.
Znalazłem takie 3 sztuki (na forum opisu nie znalazłem). Co sądzicie o tych samochodach?
Galant 1(Kozienice):
LINK ALLEGRO
Kod: | Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
Przebieg (km): 175000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Skórzana tapicerka, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce
Witam. Mam do sprzedania Mitsubishi Galant 2.0 z 98 r. samochód jest w bardzo dobrym stanie, resztę jest pokazane na zdjęciach w razie jakich kol wiek pytań proszę kierować na numer : 511-455-962. Cena do uzgodnienia. |
Galant 2 (Skawina):
LINK ALLEGRO
Kod: | Cena (brutto):
11 000 PLN / 2 826 EUR
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1998, 210 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, czerwony, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Opis pojazdu:
DO SPRZEDANIA MITSUBISHI GALANT SEDAN ROK 1998 SILNIK 2,0 136KM WYPOSAŻENIE: KLIMATRONIC, ELEKTRYCZNE SZYBY 4x AUTOMAT, ELEKTRYCZNE LUSTERKA, ELEKTRYCZNY SZYBERDACH, 4x PODUSZKA POWIETRZNA, RADIO CD, HALOGENY PRZÓD, ABS, WSPOMAGANIE KIEROWNICY, CENTRALNY ZAMEK, KOMPLET KLUCZYKÓW KSIĄŻKA SERWISOWA PROWADZONA DO KOŃCA ROZRZĄD WYMIENIANY PRZY 190000 RACHUNNEK NIEMIECKI, AUTO GOTOWE DO REJESTRACJI KOSZT REJESTRACJI 245 ZŁOTYCH W RAZIE PYTAŃ PROSZĘDZWONIĆ606398709 LUB 0122910146 WWW.MKCAPRI.PL |
Galant 3 (Mysłowice):
LINK ALLEGRO
Kod: | ena (brutto):
8 600 PLN / 2 209 EUR (do negocjacji)
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1997, 220 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, niezależne ogrzewanie, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Samochód sprowadzony z Niemiec w bardzo dobrym stanie technicznym, posiada książkę serwisową. Wymieniony pasek rozrządu i olej w serwisie mitsubishi.
więcej informacji pod nr tel 791911827 |
czy temu ostatniemu czegoś nie brakuje pod rejestracja z przodu i czy wszystkie kontrolki które się świeca powinny się świecić?
Dwa ostatnie bardziej mnie interesują z racji niewielkiej odległości od mojego miejsca zamieszkania.
Dzięki za wszelkie opinie.
Pozdrawiam
Kamil |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23637 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-03-2010, 16:52
|
|
|
Galant nr 1
Troche mało zdjęć, prawdopodobnie było robione tylne prawe nadkole (przypadłość tych modeli) poproś o wiecej zdjeć auta, z zewnątrz lewa strona i komora silnika, ktora obejmuje wzmocnienie przednie/pas przedni i kielichy
Galant nr 2
Jak sie nie myle był już tutaj opisywany, jak znajde opis to dorzuce, ze zdjec za duzo powiedziec nie mozna, byly robione w sezonie zimowym, wiec jak sie nie trudno domyslec juz jakis czas stoi na sprzedaz, komora silnika wyglada na wymyta
Galant nr 3
Tutaj akurat masz najblizej i nic bys nie stracił jakbys chcial sie przejechac i zobaczyc to auto, zderzak przedni jest uszkodzony, tak bynajmniej to widac po zdjeciach, chodzi o dolny pas pod tablica rejestracyjna, kierunkowskazy zmienione z oryginalnych pomaranczowych na biale - kwestia wizualna, auto lepiej wyglada, silnik chyba delikatnie zapocony spod klawiatury, cena bardzo niska, zdjecia slabe, mozna sie przejechac i zobaczyc co warte to auto. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Kamilo_
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Astra
|
Wysłany: 30-03-2010, 17:31
|
|
|
Tak sie zastanawiam czy ten drugi moze stac dlatego ze kolor jest taki a nie inny? napisalem o zdjecia ale w czwartek chyba sam pojade do dwoch ostatnich, wezme aparat i sam porobie. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23637 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-03-2010, 18:01
|
|
|
Kamilo_, bylem na 90% przekonany ze byl opisywany na forum, jednakze przejrzalem wiekszosc tematów z ostatniego pol roku i nie znalazłe, bo duza czesc ogloszen i zdjec wygasła, kolor napewno robi swoje, co do tego ze pojedziesz i sam porobisz zdjecia to musialbys na to uzyskac zgode własciciela/sprzedajacego, ponadto wez ze soba kogos ogarnietego co pomoze Ci w ogledzinach auta, wiadomo co 2 glowy to nie jedna.
Tylko teraz musisz sobie jakos fajnie zaplanowac trase objazdowa |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 30-03-2010, 20:20
|
|
|
1
Zgadzam się z tym co napisał robertdg. Myślę, że zderzak też jest delikatnie uszkodzony. Na pierwszym zdjęciu dolna krawędź nie trzyma linii (nic poważnego, mam to samo u siebie po zimie), zawsze to argument do zbicia ceny.
2
Także mi się wydaje, że był już u nas na forum. Ten kolor jest niepowtarzalny
Ale nic nie znalazłem.
Kamilo_ napisał/a: | Tak sie zastanawiam czy ten drugi moze stac dlatego ze kolor jest taki a nie inny? |
To kwestia gustu taki kolor ładniej wyglądałby w pakiecie Avance
Jeśli masz możliwość, to obejrzyj te auta i podziel się spostrzeżeniami.
Przeczytaj też FAQ przed zakupem. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Dembiec
Nowy Forumowicz
Auto: inny Japończyk:)
|
Wysłany: 01-04-2010, 11:00
|
|
|
Mam pytanko, dlaczego w 1 galu skóra jest niebieskawa? Nie powinna być czarna? Czy to możne mi monitor przekłamuje Jeśli nie to bywały takie czy to jakiś homemade? |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|