|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dobry warsztat |
Autor |
Wiadomość |
otomo
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2W 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-03-2010, 18:42 Dobry warsztat
|
|
|
Witam
Może ktoś polecić zaufanego solidnego mechanika ze świętokrzyskiego (Kielce, Ostrowiec Św.) znającego się na Galantach z roczników 97-04?
Potrzeba zmienić kompletny rozrząd w EA2W 2001 rok silnik 4G63 2.0 16V 133KM. Części zakupię sam, ale wymianę chciałbym powierzyć warsztatowi, który będzie wiedział jak to zrobić. Chciałbym aby zrobił to ktoś kto ma doświadczenie z wymianą paska rozrządu w tym modelu.
Z góry dzięki i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
|
Wysłany: 25-03-2010, 09:38
|
|
|
Nie wiem czy wiedzą coś w temacie Gala ale mogę polecić w Ostrowcu - Wernera na Kolonii Robotniczej. Wymieniali i robili mi w SS rozrząd po awarii z paskiem wielorowkowym kiedy podlazł pod pasek rozrządu i narobił szkód . Mają gościa który się nieźle na rozrządach zna z tego co widziałem przy naprawie. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
Havoc
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.6
|
Wysłany: 31-03-2010, 20:40
|
|
|
Ojciec przyjaciółki prowadzi zakład mechaniczno blacharski. Mój Colt własnie u nich stoi z martwą głowicą. Facet sam miał takiego Gala, choć ciężko mi stwierdzić czy akurat "konkretnie" ten sam, aczkolwiek sprowadza często japońce do robienia i na sprzedaż. Myślę że parę takich już zrobili.
---Skarżysko-Kamienna. |
_________________ Obecnie: Carisma 1.6 '03
Odprawione ze służby: Galant EA2W 97' wściekły bordowy
Skasowana: Honda Concerto D16Z2 1.6 16V 93'
Był: Colt CA0 1.6 16V '92 x2
Był: Lancer 1.5 12V 4G15 C62A '90
 |
|
|
|
 |
|