Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester 2006/2007
Autor Wiadomość
Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-09-2006, 22:32   Sylwester 2006/2007

Tak mnie naszło...

Jak zamierzacie spędzić tegorocznego sylwestra ?

Tutaj moje pytanie. Bawił ktoś z Was na Słowacji?
macie jakieś miejsca przystępne cenowo godne polecenia ?

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 18:35   

Czekam aż mnie ktoś gdzieś zaprosi :P

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 20:15   

SPOTA ROBIMY!!!!!!!

dager
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 20:40   

oczywiście biała sala i mnóstwo bąbelków :mrgreen:

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 12-09-2006, 20:45   

Właśnie, ja od mniej więcej tygodnia próbuję coś znależć. Generalnie plan jest taki, że raczej jakiś wypad na narty połączony z sylwestrem. Ale... :) żeby był też jakiś kulig z pochodniami, ognisko itp.... Na razie powiem szczerze krucho. Owszem znalazłem jakieś małe pensjonaty, które coś takiego organizują, ale raczej dla grup większych niż jedna para... Pod uwagę brałem albo Polskie góry albo właśnie Słowackie (nawet Słowackie bardziej, w tamtym roku jak szukałem ofert na zimowisko, to trafiłem na www jakiegoś takiego zagłębia narciarskiego i od razu obok były gorące źródła). Ewentualnie jeśli w tym rejonie nie znalazłbym jakiejś sensownej oferty to druga opcja to na tydzień na narty w Alpy, ale to jeszcze musiałbym się pliczyć finansowo, czy nie za dużo by mnie to kosztowało (tym bardziej, że okres świąteczny jest droższy, jeśli chodzi o wynajem kwater).
A w ogóle pierwszą myślą na spędzenie tego sylwestra to był wypad na tydzień gdzieś do ciepłych krajów (czyli w sumie na drugą połówke globu, bo tam będzie lato) ale jak zobaczyłem ceny (powyżej 3 tyś pln za osobe, a z doświadczenia wiem, że zeby zacząc coś szukać trzeba mieć trochę więcej) to na razie dałem sobie spokój. Może za rok :)
Jeszcze inna opcja to np wypad do Paryża na ten tydzień samolotem, zwiedzenie trochę miasta, sylwester na Polach Elizejskich i 2 albo 3 stycznia powrót.
Czyli jak widać plany spore a co wyjdzie to zobaczymy :)
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-09-2006, 21:23   

powiem tak, jesli chodzi o Slowacje.
Spedzalismy tam Sylwestra z moja ukochana obecna zonka pare lat temu i.... bylo bossssko. Bylismy w schronisku w Tatrach Slowackich. Byla tam taka szefowa - Jana. W Sylwka byla super zabawa. Jana kobita slusznej postury w goraczce zabawy nawet rozebrala sie do biustonosza :D taka byla zabawa :D przed dwunasta byla wycieczka z pochodniami szlakiem i zyczenia na polce skalnej z pieknym widokiem na rozswietlony swiatlami i sztucznymi ogniami na Poprad. Kursujaca tam kolejka z ktorej wysiada na chwile motorniczy podchodzi do kiosku, kupuje piwo i piecdziesiatke, wychyla i jedzie dalej :lol: Za chwile podchodzi kobiecina, lat 70 i robi dokladnie to samo (tylko nie wsiada z powrotem). Wycieczka kolejka na Lomnicki Szczyt nad kilkusetmetrowa przepascia. Qrcze... do dzisiaj pamietam smak zupy czosnkowej z prazonkami i pasty z czosnku. :mniam: Wspaniali ludzie, bez naszych goroli patrzacych na kazdym kroku jakby cie tu wycisnac z kasy. Nigdy wiecej nie pojade do Zakopca ale na Slowackie Tatry owszem. Qrcze.. moze w tym roku? ;) + do tego calkiem fajna nartostrada. I wszystko za rozsadne pieniadze.

Poszukam i podam dokladnie gdzie to jest, widzialm gdzies na necie nawet tel do nich.

Aaaaaa... juz mam. Schronisko nazywa sie Zamkowskecho Hata, nad Hrebienokiem, przy Starym Smokovcu.

W kazdym badz razie.... goraco polecam. :D

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 12-09-2006, 21:49   

fajnie by bylo aby ci co sie w gory wybieraja spotkali sie w jakims jednym kurorcie i porzadnie napili yyy tzn zabawili, ja sie zawsze dobrze bawie w sylwestra w koncu to moje urodziny, a wiec gdzie spedzamy moje urodziny que?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 12-09-2006, 22:28   

Ja prawdopodobnie wybiorę się góry, ale to jeszcze nic pewnego. Także w razie czego mogę gdzieś podskoczyć (o ile będę mógł jeździć :D ).

macieq
[Usunięty]

Wysłany: 13-09-2006, 11:09   Re: Sylwester 2006/2007

Chooper napisał/a:

Tutaj moje pytanie. Bawił ktoś z Was na Słowacji?
macie jakieś miejsca przystępne cenowo godne polecenia ?

jak chcesz poszalec na sniegu to moge polecic Jasną. Niezle traski, dobrze wszytsko przygotowane tylko wietrzysko hula niemilosiernie na samej gorze(bo nie ma drzew w :wink: ) a co do kwater to mieszkalismy w Liptovskim Hradoku, ale to niegodne polecenia miejsce... zzero gorskiego klimatu, tylko spanie i jedzenie dobre :cry:

a tego sylwestra znow w góry, tym razem juz chyba w Alpy... ostatnio znalazlem fajna ofertke na 25 osob, wiec jak juz ja rozgryze to dam wam znac :lol:

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 15-09-2006, 00:55   

a moze by tak zrobic sylwestrowego zlota gdzies w gorach ?? :D :D :D :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 15-09-2006, 01:58   

Matejko napisał/a:
a moze by tak zrobic sylwestrowego zlota gdzies w gorach ??

JESTEM ZA!! :mrgreen:

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 15-09-2006, 07:52   

Matejko napisał/a:
ja sie zawsze dobrze bawie w sylwestra w koncu to moje urodziny, a wiec gdzie spedzamy moje urodziny que??
Matejko napisał/a:
a moze by tak zrobic sylwestrowego zlota gdzies w gorach ?

Cholerka, taaaka impra się szykuje a ja w tym roku sylwka spędzam w pracy - nic tylko się upić na smutno :cry:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 15-09-2006, 07:56   

Grześku mam pomysła. Robimy imprę u Ciebie w pracy a o północy pobawimy się oświetleniem ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 15-09-2006, 08:07   

Hubeeert napisał/a:
Robimy imprę u Ciebie w pracy a o północy pobawimy się oświetleniem ;-)

no problemo, z uwagi na wystrój wnętrz proponuję bal przebierańców w stylu psychodelic, muzyka techno lub crush metal, drinki z palemką a pokaz sztucznych ogni przebije nawet ten ze zlotu w Białym.
Jak się EC podpali to nawet CNN przyjedzie.... :mrgreen:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 15-09-2006, 08:15   

Grześku napisał/a:
Jak się EC podpali to nawet CNN przyjedzie....

Jak turbiny wyskoczą przez dach hali to na niebie pokaże się taki faaaaajny grzyb :twisted: (jak na Siekierkach) :mrgreen: ale ja nic nie wiem ;-)

Co do nastroju - byłbyś w szoku w Svensonlandzie - do sterowni można wejść bez problemu, kręcą się tam ludzie, właściwie nie ma ochrony bo po co, nawet wpisywanie się do pracy odbywa się tak że się idzie do sterowni, bierze segregator, wpisuje i tyle.

To inny świat ;-)

A pomysł imprezki w górach czy w Lublinie nie jest zły :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu