|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujnik pedału przyspieszenia |
Autor |
Wiadomość |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2010, 16:29 Czujnik pedału przyspieszenia
|
|
|
Witam. Zapala mi się "chek" i samochód nie ma mocy . W ASO zdiagnozowano usterkę (uszkodzony czujnik przyspieszenia ) . Trochę drogi ten czujnik bo kosztuje z rabatem ok 900 zł . Czy są jakieś zamienniki albo taniej oryginał . Może ktoś ma takowy - chętnie kupię ! Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-03-2010, 19:13
|
|
|
Na pewno nie jest to potencjometr przyspieszenia, który znajduje się przy pedale. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2010, 21:17
|
|
|
Diagnoza brzmiała " uszkodzony czujnik pedału przyspieszenia " . Gdzie on się znajduje - nie mam pojęcia ! |
|
|
|
 |
ATON
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero V60
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2010, 17:25
|
|
|
A może ten co jest pod pedałem, jak się go wciśnie do podłogi, u mnie jest owinięty tretetką pod tym grzybkiem dociskowym. Z takim go kupiłem, ale działa OK. |
_________________ ATON |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2010, 10:31
|
|
|
Od czasu jak byłem w ASO (nie wymieniłem tego czujnika ) autko chodzi jak brzytwa . Chyba się sam naprawił .Mam nadzieję ,że to jednorazowy " wybryk " tego czujnika . |
|
|
|
 |
|
|