|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Silniczek od spryskiwaczy. |
Autor |
Wiadomość |
skrzaciu
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Sigma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-04-2010, 01:36 Silniczek od spryskiwaczy.
|
|
|
Witam od 2 tyg jestem nowym posiadaczem Sigmy kombi. Chodzi mi o spryskiwanie tylnej szyby ,ktore nie dziala.Przod chodzi bez problemu i tu jest moje pytanie czy Tyl ma oddzielny silniczek czy zasilany jest silniczkiem od przedniej szyby.Jesi jest odzielny silniczek bede wdzieczy za napisanie mi godzie on sie znajduje? Drugie gdzie znajduje sie silniczek od spryskiwaczy przednich lapm.Za odpowiedz z gory dziekuje .Pozdrawiam serdecznie Wojtas. |
|
|
|
 |
Szymon82
Mitsumaniak Szymon
Auto: Mitsubishi Sigma kombi 3,0 12v
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: Poznań/Środa Wlkp.
|
Wysłany: 07-04-2010, 08:02
|
|
|
Witam! Zbiorniczek płynu do spryskiwaczy reflektorów znajduje się przed zbiornikiem wyrównawczym ukł. chłodzenia, od spodu do zbiornika montowany jest silniczek. Spryskiwacz przedniej i tylnej szyby zasilany jest z drugiego zbiornika ( koło akumulatora) przez jeden silniczek. Spryskiwacze reflektorów uruchamiasz przyciskiem na na końcu włącznika kierunkowskazów.zdjęcie [/list][/code] |
|
 |
|
|