Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Rafal_Szczecin
26-04-2010, 19:43
Czy ktoś ze Szczecina mógłby obejrzeć pewną Carismę...?
Autor Wiadomość
kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2010, 23:16   Czy ktoś ze Szczecina mógłby obejrzeć pewną Carismę...?

Witajcie. :)

W Szczecinie stoi Carisma, którą jestem bardzo zainteresowany. Jako, że to 550km od mojego domu mogę co najwyżej przyjechać w celu kupna samochodu, lecz w sprawdzeniu modelu musiałby ktoś mi pomóc...

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12306400

Chodzi o tą Carismę. Jest to samochód po wypadku. Na zdjęciach tego nie widać, ale bardzo interesuje mnie to czy mechanicznie jest OK. Jeżeli to tylko karoseria to biorę Cari od ręki. ;)

Reasumując: bardzo prosiłbym kogoś o sprawdzenie tej Carismy, przebiegu, stanu technicznego, czy jakaś mechanika ucierpiała przy wypadku. W miarę możliwości prosiłbym o fotki, szczególnie strony prawej (rozbitej). :)

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2010, 23:25   

W tygodniu zadzwonię do sprzedającego i się dogadam na sprawdzenie. Co konkretnie Cię interesuje? Wygląda że sprzedaje handlarz więc się dowiemy że auto super :-) Może uda mi się Derpina namówić i pojedziemy razem. Pozdro
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 05-04-2010, 00:18   

zobacz, ze to auto jest krzywe, sporz ja tyl i szpare po prawej stronie miedzy tylkoa klapa i szyba a nadwoziem

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2010, 11:52   

Maciek napisał/a:
W tygodniu zadzwonię do sprzedającego i się dogadam na sprawdzenie. Co konkretnie Cię interesuje? Wygląda że sprzedaje handlarz więc się dowiemy że auto super :-) Może uda mi się Derpina namówić i pojedziemy razem. Pozdro

Dzięki za odzew. :)

Co mnie interesuje?
- przebieg a stan silnika
- czy z gazem wszystko OK, gdzie znajduje się "wlew" gazu po tym wypadku, czy jest on sprawny
- bardzo zależałoby mi na ocenieniu stanu zawieszenia
- super byłoby jakbyście zajrzeli pod tapicerkę bagażnika, czy blacha wymaga spawania
- stan prawego boku (od pasażera) - co prócz przednich drzwi będzie tam do wymiany?

Aha i czy gościu mógłby zejść nieco z ceny? Np do 3000 zł. :) No i ile musiałbym wysłać zaliczki bym mógł zarezerwować sobię tą Carismę na 30 dni? :) Muszę najpierw sprzedać Opla Corsę II by być w stanie kupić i odremontować miśka. :)

Rafal_Szczecin napisał/a:
zobacz, ze to auto jest krzywe, sporz ja tyl i szpare po prawej stronie miedzy tylkoa klapa i szyba a nadwoziem

Pewnie, Cari jest po penetracji tyłka, jak zresztą wiele samochodów w Polsce. Grunt to dobrze ją ponaprawiać, wzmocnić miejsca gdzie w zewnętrznej części zamiast blachy jest szpachla itd. ;) Po prostu szukam ekonomicznego samochodu dla żony. Carisma z silnikiem 1.6 jest bardzo ekonomicznym samochodem jak na benzyniaka (mam Cari 1.6 po FL), do tego gaz w tym modelu... :) Jeżeli mechanicznie będzie OK to zawitamy trzeciego miśka w rodzinie. :)

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Wysłany: 07-04-2010, 15:39   

Lipa jak pisałem na PW do enanthate, sprzedana dziś. Ja dodzwoniłem się o 15,30 żeby się ugadać na oględziny. Powodzenia w szukaniu następnego autka. Za 2 dni temat zamykam. Pozdro
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2010, 16:32   

Niestety to nie ja stałem się posiadaczem owej Carismy. Na pewno wyrwał ją jakiś lakiernik by po zrobieniu sprzedać za dużo więcej i zarobić z 2000zł na czysto. Szkoda. A miał być fajny prezent dla żony na urodziny. ;)

Dzięki koledzy. :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi