|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Rafal_Szczecin 26-04-2010, 19:43 |
Czy ktoś ze Szczecina mógłby obejrzeć pewną Carismę...? |
Autor |
Wiadomość |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2010, 23:16 Czy ktoś ze Szczecina mógłby obejrzeć pewną Carismę...?
|
|
|
Witajcie.
W Szczecinie stoi Carisma, którą jestem bardzo zainteresowany. Jako, że to 550km od mojego domu mogę co najwyżej przyjechać w celu kupna samochodu, lecz w sprawdzeniu modelu musiałby ktoś mi pomóc...
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12306400
Chodzi o tą Carismę. Jest to samochód po wypadku. Na zdjęciach tego nie widać, ale bardzo interesuje mnie to czy mechanicznie jest OK. Jeżeli to tylko karoseria to biorę Cari od ręki.
Reasumując: bardzo prosiłbym kogoś o sprawdzenie tej Carismy, przebiegu, stanu technicznego, czy jakaś mechanika ucierpiała przy wypadku. W miarę możliwości prosiłbym o fotki, szczególnie strony prawej (rozbitej). |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 05-04-2010, 00:18
|
|
|
zobacz, ze to auto jest krzywe, sporz ja tyl i szpare po prawej stronie miedzy tylkoa klapa i szyba a nadwoziem |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2010, 11:52
|
|
|
Maciek napisał/a: | W tygodniu zadzwonię do sprzedającego i się dogadam na sprawdzenie. Co konkretnie Cię interesuje? Wygląda że sprzedaje handlarz więc się dowiemy że auto super Może uda mi się Derpina namówić i pojedziemy razem. Pozdro |
Dzięki za odzew.
Co mnie interesuje?
- przebieg a stan silnika
- czy z gazem wszystko OK, gdzie znajduje się "wlew" gazu po tym wypadku, czy jest on sprawny
- bardzo zależałoby mi na ocenieniu stanu zawieszenia
- super byłoby jakbyście zajrzeli pod tapicerkę bagażnika, czy blacha wymaga spawania
- stan prawego boku (od pasażera) - co prócz przednich drzwi będzie tam do wymiany?
Aha i czy gościu mógłby zejść nieco z ceny? Np do 3000 zł. No i ile musiałbym wysłać zaliczki bym mógł zarezerwować sobię tą Carismę na 30 dni? Muszę najpierw sprzedać Opla Corsę II by być w stanie kupić i odremontować miśka.
Rafal_Szczecin napisał/a: | zobacz, ze to auto jest krzywe, sporz ja tyl i szpare po prawej stronie miedzy tylkoa klapa i szyba a nadwoziem |
Pewnie, Cari jest po penetracji tyłka, jak zresztą wiele samochodów w Polsce. Grunt to dobrze ją ponaprawiać, wzmocnić miejsca gdzie w zewnętrznej części zamiast blachy jest szpachla itd. Po prostu szukam ekonomicznego samochodu dla żony. Carisma z silnikiem 1.6 jest bardzo ekonomicznym samochodem jak na benzyniaka (mam Cari 1.6 po FL), do tego gaz w tym modelu... Jeżeli mechanicznie będzie OK to zawitamy trzeciego miśka w rodzinie. |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2010, 16:32
|
|
|
Niestety to nie ja stałem się posiadaczem owej Carismy. Na pewno wyrwał ją jakiś lakiernik by po zrobieniu sprzedać za dużo więcej i zarobić z 2000zł na czysto. Szkoda. A miał być fajny prezent dla żony na urodziny.
Dzięki koledzy. |
|
|
|
 |
|
|