|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
trasy przejazdu wideorejestratorów |
Autor |
Wiadomość |
jurekschroda
Forumowicz
Auto: Lancer, Colt, Carisma
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:51
|
|
|
dobra sprawa ale jak ami pisza maja 4 sztuki a wszystkie na tej samej trasie nie jezdza . w Poznaniu jest to napewno Skoda Octavia II srebrna oraz blekitna o nr rej PO8123X obie w hatchbacku , kiedys smigalo tez Mondeo I . w okolicach Gniezna smiga blekitna Octavia ale kombi |
Ostatnio zmieniony przez cuuube 11-04-2010, 13:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ajsi [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2010, 12:37
|
|
|
Jest jeszcze srebrny Superb 4x4, prezentowali go na Poznań Moto Show ostatnio, numery to PO057JV. Kamera przy lusterku.
Mam nawet fotkę:P
Niedawno znajomy zapłacił jak go Passatem nagrali w kierunku na Wrześnię ale numerów nie znam, zdaje się że srebrny.
Jeśli chodzi o bliższe mi okolice to po Koninie śmigają 2 oktawie, czarna i błękitna w dzień łatwo je poznać bo mają 3 anteny na dachu. Jest jeszcze jakaś Fabia i Punto ale nie miałem "przyjemności" spotkać to nie znam szczegółów:P |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|