|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wybór nowego moderatora regionalnego |
Autor |
Wiadomość |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-04-2010, 23:59 Wybór nowego moderatora regionalnego
|
|
|
Jak w temacie, wybieramy nowego regionalnego moderatora.
Proszę o zgłaszanie swoich kandydatur w tym temacie, następnie zostanie przeprowadzona ankieta, mająca wyłonić zwycięzcę. |
_________________ CJ1A 4G13 -> ALFA ROMEO 156 1,9 JTD -> Laguna I phII -> Peugeot 406 Break FL
Kiedyś na pewno Galant. |
|
|
|
 |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
|
Wysłany: 08-04-2010, 23:58
|
|
|
a dotychczasowy nie może zostać?? |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2010, 22:12
|
|
|
a z Tobą co jest? całkowicie wyzbywasz sie mitsrzowej rodziny? zdradze rąbek tajemnicy ale miałes gala kupowac jakiegos... |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

|
Wysłany: 13-04-2010, 22:24
|
|
|
Nie, z rodziną mi dobrze tylko administracja uznała że za mało się u nas dzieje i trzeba zmienić moda więc chętnych serdecznie zapraszam
Co do Gala, to Gelon tego fajniastego sprzedał, a ja kupiłem kolejny dupowóz, na takiego Gala jaki mi sie marzy muszę jeszcze trochę poczekać. Póki co podróżuję Laguną, a żebyś sie bardzo nie śmiał to w benzynie |
_________________ CJ1A 4G13 -> ALFA ROMEO 156 1,9 JTD -> Laguna I phII -> Peugeot 406 Break FL
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 14-04-2010, 00:07
|
|
|
cactooz napisał/a: | administracja uznała że za mało się u nas dzieje i trzeba zmienić moda |
eee... Arek ... chyba trochę przeinaczasz moje słowa (bo domyślam się, że odnosisz się właśnie do mojego postu z podforum dla Modów Regionalnych)
Kod: | w przypadku braku możliwości czasowych lub chęci - proszę o ogłoszenie wyborów na nowego Moda |
należy zmienić Moda, w przypadku spełnienia któregoś z warunków przedstawionych w pierwszej części zdania
... i proszę nie odbieraj tego personalnie - jako atak, a jako sugestię przeanalizowania przez Ciebie sytuacji w regionie - zauważ, że właśnie z powodu braków czasowych, sam zrezygnowałem z funkcji Moda Pomorza /niestety następcy jeszcze się nie zgłosili/.
Arek - w przypadku dalszych pytań/wątpliwości - zapraszam na GG/PW |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2010, 19:49
|
|
|
No powiem Wam ze u nas sie mało dzieje, a szkoda bo naprawde ludzie fajni i miło sie gada. to wszystko jest za mało zgrane u nas jakby tak wszystko do kupy zebrac to było by czym sie pochwalic. A Cactooziku za benzynke + ale Ty jak nie trafisz we włocha ze przed każdym odpaleniem trzeba odwiedzic warsztat to znowu Francja z wydziwnioną elektroniką, ale teraz sie czepiam:) Laguna to juz o niebo lepsze wyjscie niz alfa:) |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

|
Wysłany: 15-04-2010, 08:21
|
|
|
Akbi, rozumiem jak najbardziej post na forum modów, i w pełni się z nim zgadzam.
Nie mam ostatnio wiele czasu, a na poprawę się nie zanosi, bo obowiązków zamiast ubywać, niestety przybywa. Szkoda by było zaniedbać region, bo na prawdę fajni ludzie się pojawiają, dlatego jeśli ktoś ma trochę wolnego czasu, a najlepiej zna podstawy phpBB, proszę się zgłaszać i obiecuję na nikogo nie warczeć.
Przecież chodzi o nasze wspólne dobro. |
|
|
|
 |
|
|