CITROEN CZY LOEB |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2005, 21:46
|
|
|
Ja go nie lubię bo jest sztywny jakby mu kij w d_upę wsadzili. No i Miska objeżdża - to że EVO jest do d_upy nic nie zmienia |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 20-07-2005, 21:47
|
|
|
hehe szerosc do bolu
ale to fakt tak jak pisalem on jest sztywny jak by nie dawno z kostnicy wyszedl ;/ |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 21-07-2005, 09:39
|
|
|
Nie ublizajac nikomu wszystko co francuskie jest do dup..... Nie lubie wszystkiego co kojarzy sie bedz pochodzi z tego kraju z malymi dwoma wyjatkami firma Watermann a druga to chyba nie w tym temacie a w rozmowach rubieznych i to tyle na temat Francji. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 31-07-2005, 02:21
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | ej takie pytanko jest moze osoba na forum ktora lubi Loeba ?? |
Co tu jest do lubienia? Tu sie liczy czas na mecie i tyle. A poza tym, wszyscy mowicie ze nie lubicie go bo jest sztywny. On tam jest przeciez w robocie. Moze trzeba go lubic za to ze jest profi. Moze najbardziej profi z nich wszystkich.
Holka nie lubili bo szczezyl zeby do kamery i sie mizdrzyl. Nie dogodzi sie nikomu.... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 31-07-2005, 10:50
|
|
|
faktycznie... hołek to gwiazdor... ale czasem trzeba sie do kibiców usmiechnąć... ale LOEB'owi za pewne to wisi czy ktoś go lubi czy nie... on ma wygrywać i tyle... |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 31-07-2005, 11:21
|
|
|
kochajj napisał/a: | ale LOEB'owi za pewne to wisi czy ktoś go lubi czy nie... on ma wygrywać i tyle... |
A skad wiesz?
W ogole to wydaje mi sie, ze bez sensu jest pytanie o lubienie. Lubic to sobie moge kogos kogo znam. Loeb czy inny facet moze sie podobac lub nie. I tyle. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 31-07-2005, 11:29
|
|
|
JCH napisał/a: | Loeb czy inny facet moze sie podobac lub nie. |
podoba, nie podoba zara tutaj ktos napisze ze jestesmy pedalami
no to ja napisze ze loeb mi sie nie podoba
a podoba mi sie postawa (jak to brzmi fffff to tak jak z tymi czlonkiami klubu ) solberga |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 31-07-2005, 19:40
|
|
|
JCH:
Leob jest oczywiście dobrym kierowcą i tego mu nie można odmówić. Natomiast nie zapominaj, że rozmawiamy o sporcie i tutaj zawsze będą jakieś preferencje dotyczące danej osoby/drużyny. Ciężko odpowiedzieć na pytanie, dlaczego u mnie na osiedlu większość kibicuje Hutnikowi Kraków, na osiedlu obok Cracovii, a na osiedlu z drugiej strony Wiśle. Tak samo jak ciężko powiedzieć czemu część ludzi lubi/kibicuje Loebowi, inni Gronholmowi a jeszcze inni Solbergowi.
We mnie Loeb nie wzbudza sympatii, częściowo ze względu na jego zachowanie ale przede wszystkim dlatego, że jest francuzem - jakoś ich nie lubię
"Kibicuję" obecnie Solbergowi ale ciężko mi powiedzieć jednoznacznie dlaczego - chyba po prostu sprawia dość pozytywne wrażenie. |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 31-07-2005, 21:15
|
|
|
zgadzam sie ze Szczeslawem u mnie kibicuje sie Pogoni Szczecin
a w rajdach kibicuje przedewszystkim Gronholmowi oraz Solbergowi. |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 31-07-2005, 21:58
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Ciężko odpowiedzieć na pytanie, dlaczego u mnie na osiedlu większość kibicuje Hutnikowi Kraków, na osiedlu obok Cracovii, ... |
Jak to dlaczego - Cracovia Pany
Ale tak na powaznie to faktycznie, jest to czasem niewytlumaczalne dlaczego kibicujemy akurat temu klubowi, zawodnikowi, kierowcy skoro nie wiaze nas nic wiecej niz np posiadanie samochodu danej marki. Makkinen tez byl jakis sztywny i kwadratowy z tywarzy a jakos go "lubicie"
Czesto jest tak, ze nie lubi --> nie kibicuje sie temu kto dlugo wygrywa. Lance'a Armstronga to od killku lat wszyscy chca pozrec bo nie ma na niego mocnego.
Podziwiac trzeba jego umiejetnosci, skoro jak napisal polsaler facet w ogole sie opieral o bandy. Carlos Sainz to wg mnie rownie duzy profesjonalizm - ktorym autem nie jedzie jest zawsze wysoko w szpicy.
szczeslaw
Skoro to jest sport to nie powinno byc antypatii ze wzgledu na nacje ale i tak wiadomo ze nikt nie lubi Ruskich bo z nimi zawsze przegrywamy w siatke
Ale by wszystkim bylo nie w smak gdyby Loeba wsadzili do Mitsubishi |
 |
|
|
|
 |
szczeslaw

|
Wysłany: 01-08-2005, 00:05
|
|
|
JCH:
Wiem, że nie powinna mieć znaczenia narodowość ale jednak dla mnie ma. Po prostu wszystko co francuskie budzi we mnie wstręt i tyle - tu nie chodzi o samego Loeba. Francuzi uważają po prostu, że są od wszystkich pozostałych lepsi, ich język jest najpiękniejszy na świecie i wszyscy powinni się nim posługiwać i wogóle wszystko co francuskie jest super. Gdyby Loeb był np. Anglikiem to mój stosunek do niego mógłby być nieco inny.
Z pozostałą częścią wypowiedzi zgadzam się w 100%. Chociaż mi takie "nie lubienie" tego kto wygrywa przeszło z wiekiem. Sainz wzbudza we mnie dużą sympatię tak samo jak Armstrong. |
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 01-08-2005, 00:23
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Francuzi uważają po prostu, że są od wszystkich pozostałych lepsi, ich język jest najpiękniejszy na świecie i wszyscy powinni się nim posługiwać i wogóle wszystko co francuskie jest super. |
nie prawda...moze po prostu znaja swoja wartosc i czegos powinnismy sie od nich nauczyc?? |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
szczeslaw

|
Wysłany: 01-08-2005, 01:07
|
|
|
Misia27:
Chętnie z tobą na ten temat podyskutuję ale to nie jest miejsce na taką dyskusję - zaraz moderatorzy zaczną nas upominać i będą mieli rację |
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 01-08-2005, 09:45
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Chętnie z tobą na ten temat podyskutuję |
nie ma sprawy |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2005, 23:23
|
|
|
polecam wszystkim dojrzalym kibicom ogladac Loeba na zywo. Dla mnie idealem byl Makinnen ale i Sebowi za skutecznosc wielkie brawa. Rowniez osobiscie moge nie przepadac za wiekszoscia co pochodzi z Francji ale chyle czola przed kims kto w tym co robi jest Bardzo dobry. Zapewniam tez Was ze na zywo nie jest z nim tak zle. Moze kamery mu nie lezą ?;-) |
|
|
|
 |
|