|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C62A 1.5] Bagażnik na rowery |
Autor |
Wiadomość |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 24-04-2010, 20:43 [C62A 1.5] Bagażnik na rowery
|
|
|
Witam,
czy macie jakieś doświadczenia z montażem bagażnika rowerowego na miśka? Macie jakieś rozwiązania? Myśle o takim rozwiązaniu:
http://moto.allegro.pl/it...is_rzeszow.html
Prosze o wasze spostrzeżenia . |
_________________ -=Galeria=-
W rodzinie:3000GT VR4 99 Italia edition, LANCER C68A 1.8 GTi, LANCER C62A 1.5 8v, LANCER Sportback Ralliart CX4A |
|
|
|
 |
filll
Mitsumaniak

Auto: Galant EA3->5A
Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 241 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-04-2010, 20:37
|
|
|
Hehe! Mam identyczny Generalnie zdaje egzamin.
Przejechałem jakieś 6 tys km po Polsce z tym bagażnikiem i dwoma rowerami przez trzy sezony
Ma jedną wadę. Dolne mocowanie (takie nogi zakończone gumą) potrafią porysować tylną klapę. Przekonałem się o tym podczas pierwszego wyjazdu... Problem rozwiązałem podkładając między klapę a bagażnik dwa zmywaki kuchenne |
|
|
|
 |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 24-06-2010, 20:48
|
|
|
W następnym miesiącu kupuje wyżej wymieniony bagażnik i teraz widze że siłowniki tylnej klapy które mam od nowości raczej nie pozwolą przytrzymać w powietrzu klapy wraz z rowerami. Mam nadzieje że wogóle jest mozliwość . Teraz pytanie gdzie nabyć dobrej jakości siłowniki które będą odpowiednie do naszych modeli |
_________________ -=Galeria=-
W rodzinie:3000GT VR4 99 Italia edition, LANCER C68A 1.8 GTi, LANCER C62A 1.5 8v, LANCER Sportback Ralliart CX4A |
|
|
|
 |
|
|