mitsubishi FTO |
Autor |
Wiadomość |
rajmund
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2,5l
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2010, 15:51 mitsubishi FTO
|
|
|
witajcie
szukam informacji na temat przekładki FTO ale konkretnie gdzie i za ile jeśli w ogóle jest to możliwe , ponieważ nigdy FTO nie było produkowane w wersji LHD , jak nie przekładka to czy mi zarejestrują go w polsce bo mam go już jakiś czas i się zakochałem w tym aucie i nie chciałbym się go pozbywać bo żal
jeśli powieliłem temat to z góry przepraszam ale jak wpisuje w " szukaj " na ten temat to nic konkretnego mi nie znajduje
pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków
ps
a może ktoś w Anglii słyszał o warsztatach które przerabiają FTO ???????? ponoć ciapaci to złote rączki ... |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Pomógł: 10 razy Dołączył: 14 Cze 2006 Posty: 1021 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 29-04-2010, 20:27
|
|
|
PW do klubowicz autoR pomoże
powodzenia w projekcie |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
dolar2dolar2 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2010, 22:07
|
|
|
Nie przerabiaj tylko kup od pana Sławka z ul.Staffa 32 w Lublinie a swoje sprzedaj w UK. Mniej nerwów i szybciej. Właśnie przerobił jedno fto a zaraz bierze się za drugie. Ogólnie gość bardzo w temacie nie naprawia nic poza mitsubishi. Poczytaj o nim na forum uznana firma możesz też zapytać o niego wspomnianego AutoRa znają się. |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 29-04-2010, 22:24
|
|
|
Po głowie chodzi mi takie zielono - czarne FTO LHD. Było na PO. Czy to czasem właśnie dzieło AutoR'a nie jest ? Bo jeśli tak to bym uderzał właśnie tam .
dolar2dolar2, podejrzewam, że rajmund zna swoje autko na tyle, że nie pozwoliłby sobie na zmianę na inny egzemplarz . Lepiej wiedzieć czego można się po aucie spodziewać |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
rajmund
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-04-2010, 23:38 dzięki panowi
|
|
|
widzicie więc tak to moje FTO jest powiedzmy " krukiem" bynajmniej w UK ponieważ jest to silniczek 1,8 i sprowadzony prosto z japoni , w zwiazku z tym zależy mi akurat na tum moim miśku
szukając w necie ludzi którzy by mogli przerobić mi moje autko owszem napotkałem się na właśnie "autoR'a " lecz żadnych konkretnych namiarów na niego a zależy mi np. na telefonie lub mailu ponieważ jeszcze jestem pare tygodni w UK i muszę wiedzieć czy jest sens miśka ściągać za sobą czy nie ...
więc panowie bardzo proszę o jakiś konkretny namiar na tego Pana
ps
dzięki śliczne za szybką rade i odpowiedź
życzę wam szerokości i przyczepności w waszych miśkach |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
|
|
|
 |
rajmund
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-04-2010, 23:58
|
|
|
dzięki wielkie kolego już napisałem sobie do autoR'a , więc czekam na odpowiedź
jak co to dam znać jak poszło i co się dowiedziałem
[ Dodano: 05-05-2010, 12:51 ]
kurde już się zorientowałem jak to wygląda z przekładką mojego FTO i niestety muszę zostawić go w UK i pogonić , a wrócę do galanta 2,5 l
koszt deski 1200zł
teoretyczny koszt przekładki 10 tysi
plus reszta kosztów związanych z rejestracją i biurokracją nie mam pojęcia ok 2-3 tysi jeśli nie więcej
łącznie ok daje - 14200 tysi , żal ale cóż ponoć takie realia są , a w tej kwocie kupie przyzwoitego galanta z silniczkiem 2,5l
pozdrawiam i podziękował za pomoc |
|
|
|
 |
JarzynaOsw
Mitsumaniak Jarzyna

Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 22-10-2011, 07:59
|
|
|
Panowie dajcie jakieś namiary na tego gościa co przerabia FTO, jakąś stronkę podajcie albo nr telefonu... |
_________________ GAZ mam w podłodze a nie w bagażniku...
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
 |
|
|
|
 |
|