Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
poszukuję sterownika
Autor Wiadomość
andy_1974
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2010, 09:48   poszukuję sterownika

Witam
Poszukuję sterownika do lancera o nr MD153013, E2T33579. Ogłoszenie w dziale Kupię nic nie dało. Bartek zarobiony. A ja potrzebuję auta. Może u kogoś się przypadkiem "wala" taki sterownik do odsprzedania. Inaczej będę musiał zezłomować moją strzałę.

Pozdrawiam wszystkich.

kumalo 
Nowy Forumowicz
KUMALO

Auto: LANCER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2010, 10:56   

Witam mam ten sam problem szukam sterownika MD153010 bo muj nieda się już zreanimować trzy razy już udało mi się go maprawić ale tym razem wysiało sterowanie poimpą paliwa i wtryskami. komp jest dosyć prosty ale zbydowany chba na wielowarstwowych płytkach i u mnie są popalone ścieżki z powodu podłączenie przez poprzedniego właściciela odwrotnie bateri. jeżeli miał by ktoś nawet zepsuty to był bym zainteresowany. Pozdrawiam!!!! A tak na marginesie mam tester diagnostyczny orginał tyle że niemiecki jeśli komuś potzreba jestem wstanie podpiąć w dębicy.

jelonek98 
Forumowicz

Auto: Lancer 91r 1.5 12V LPG
Wysłany: 21-04-2010, 01:15   

http://www.motoallegro.pl...3_e2t33579.html Znalazłem coś takiego. Nie wiem czy cena jest dobra ale sterownik jest :)

kumalo 
Nowy Forumowicz
KUMALO

Wysłany: 21-04-2010, 10:15   

Witam z tego co sie oriętuje oznaczenie MD153010 i MD153013 to takie same sterowniki ale przed kupnem zapytać czy ma 3 gniazda i powinno pasować do 1.5 12v.
Ja bede prubował reanimować narazie ale jak sie trafi to zakupie. Pozdrawiam.

Darek
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2010, 20:38   

Witam. posiadam gdzieś chyba taki sterownik. Tzn. mój pracował z silnikiem 8v. Trzy miesiące temu wymieniałem kondensatory a miesiąc temu tir mi wyjechał i po samochodzie, został tylko komputer, migacz, reflektor , skrzynia i pare żeby. Jak go znajdę to napisze jakie miał oznaczenie, wiem że w drugim komputerze miałem inne oznaczenia i też pracował.

kumalo 
Nowy Forumowicz
KUMALO

Wysłany: 27-04-2010, 21:25   

witam bede bardzo wdieczny jesli znalazł by sie sterownik Pozdrawiam

Darek
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2010, 15:41   

Znalazłem. Oznaczenie to MD149935, E2T33480 a z boku 9935.

Widzę że już niema zainteresowania sterownikiem. W każdym bądź razie wystawiłem go na alledrogo

andy_1974
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2010, 14:48   

witam
Trochę mnie nie było. Praca. Sterownik z ogłoszenia poszedł w ciągu 12 godzin od ogłoszenia. Szukam dalej. Dzięki za próbę pomocy.
Pozdrawiam i miłego weekendu dla wszystkich.

szikuna 
Forumowicz

Auto: lancer 1.5 GLXi 12v 92r. LPG
Wysłany: 09-08-2010, 13:11   

witam co prawda sterownika nie mam ale mam namiar do gostka który je naprawia ABS serwis tel: 513 666 777 Jeśli nie grzebałeś przy nim to naprawa będzie cię kosztować 150 zł ale jeśli wymieniałeś kondensatory sam to 250 + 30 przesyłka gostek daje 12 miesięcy gwarancji. Mi naprawiał i narazie jest ok

Odpowiedz do tematu