|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero Pinin 1.8 - Co to jest za silnik |
Autor |
Wiadomość |
Sokon
Nowy Forumowicz
Auto: Ford Focus Kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2010, 22:57
|
|
|
Nie no ale na poważnie, bo opini tyle co modeli i nimi jeżdżących, nie stać mnie na samochód który się sypie, a do miska z tego co czytałem dokładać wcale dużo nie trzeba, a pozatym poprostu się zakochałem w tym samochodzie .
Co wybrać, co wybrać? |
|
|
|
 |
Grelu
Mitsumaniak
Auto: ASX 4wd i+ Pinin 1,8gdi
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 57 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 27-04-2010, 01:45
|
|
|
Wybierz super select - to zawęża Ci wybór do 1.8 GDI i 2.0 GDI |
_________________ Pozdrawiam Serdecznie!
Grelu. |
|
|
|
 |
Hudini
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 MPI 16V 2003r
|
Wysłany: 27-04-2010, 07:33
|
|
|
Zupełnie obiektywnie.
Trudno znaleźć auto 7-8 letnie z reduktorem które jest mało zjechane lub nie jeździło w terenie... Pomyśl , każdy kto wcześniej jeździł tym autem kupował je po to z reduktorem, aby jeździć w terenie, zależnie od temperamentu albo szalał, albo jeździł z głową.
MPI ma stały napęd - wydaję się emerycki... powiem szczerze, każdego bym zaskoczył, bo tym autem umiejętnie jeżdżąc dużo można. Ja je kupiłem żeby się nie martwić o przełączanie trybów w zimie, jak jest gdzieś ślisko to i tak moje mpi przejedzie bo jest napęd na cztery kapcie.
Odpowiedz sobie na jedno pytanie: czy chesz szaleć autem na rajdach, w terenie, jeśli tak to kup se Vitare - tym przynajmniej pojeździsz. Jeśli nie to MPI jest fajnym rozwiązaniem. |
|
 |
turysta
Nowy Forumowicz
Auto: PININ 2GDI
|
Wysłany: 02-05-2010, 08:36
|
|
|
Kupiłem 9 letnie auto z reduktorem i nie wygląda na zajechane i chyba nie szalało w terenie bo opony ma typowo szosowe na których strach zjechać z asfaltu. Tak więc warto zwrócić uwagę na jakich oponach jeżdził poprzedni właściciel. |
|
|
|
 |
|
|