Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spadek mocy
Autor Wiadomość
Zeb
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2006, 15:51   Spadek mocy

Witajcie Bracia!Mam pewien problem ostatnio jechalem sobie i po przejechaniu jakichs 20 km nagle moj gal ea gdi 2.4avans stracil moc i do celu dotarlem ledwo na trojce w tym czasie rowniez zapalila sie kontrolka check engine.Po odczekaniu az silnik nieco ostygnie zapalilem i wszystko wrocilo do normy.zaznacze jeszcze ze ostatnio mialem problemy z akumulatorem i trzy razy bralem go na popych.Nie wiem czy to tez nie bedzie mialo wplywu.Teraz mam nowy akumulator.Ale i tak to nie daje mi spokoju gdyz z silnika dosyc czesto czuc dziwna woń.Nie wiem czy to istotne rowniez czy przyczyna moze byc paliwo?wymienic filtr paliwa? :roll: pozdrawiam

[ Dodano: 06-10-2006, 19:55 ]
O dziekuje za liczne zainteresowanie moja prosba i licznymi odpowiedziami ciesze sie ze mozna na was liczyc. :(

Odpowiedz do tematu