Zamknięty przez: Hubeeert 06-05-2010, 21:43 |
Przeglądy okresowe w ASO - gdzie się podział temat ? |
Autor |
Wiadomość |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 556 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 05-05-2010, 21:02 Przeglądy okresowe w ASO - gdzie się podział temat ?
|
|
|
Zauważyłem zniknięcie tematu o przeglądach okresowych w ASO - czy któryś z administratorów może mi (oraz pozostałym użytkowniom forum) odpisać gdzie się on podział ???
bonito |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 05-05-2010, 22:10
|
|
|
chyba kpisz.... nic ci nie napiszą , bo to jest jakieś prywatne forum.... ostatnio jak się wychyliłem to dostałem ostrzeżenie, list drogą meilową oraz... na GG paranoja z forami.... lepiej tylko pytać się co sie zepsuło - jak chcesz ponarzekać to odrazu kontra... |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 05-05-2010, 23:46
|
|
|
bonito, jezeli pytasz o ten temat o ktorym mysle, to na 7 stronie jest podklejony odnosnik, a sam temat zostal przeniesiony do dzialu MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi i jest tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=44424
„Przyszlosciowo”-jak masz jakies pytania lub watpliwosci, korzystaj z dzialu „Ogłoszenia i problemy”, lub chociaz „Outlander-Ogolnie”, bo sam przyznasz, ze z problemami technicznymi to ten ma niewiele wspolnego.
jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle: |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 06-05-2010, 01:36
|
|
|
mkm napisał/a: | jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle: |
No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...I jeżeli to nie zachacza o wycieczki osobiste to jestem święty turecki...
Nasuwa się pytanie oczywiste i poruszane między wierszami od dawna: Czy to jest "folwark zwierzęcy"?? |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 06-05-2010, 12:06
|
|
|
mkm napisał/a: | jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle: |
jak nie masz nic wartosciowego do (od)powiedzenia to lepiej zebys milczal niz zabieral niepotrzebnie miejsce w tym temacie...
Jesli kazdego oponenta tak traktujesz to zastanow sie nad jakas izolatka...bedziesz mogl tam przynajmniej wymiotowac do woli...
[ Dodano: 06-05-2010, 12:11 ]
mkm napisał/a: | jezeli pytasz o ten temat o ktorym mysle, to na 7 stronie jest podklejony odnosnik, a sam temat zostal przeniesiony do dzialu MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi |
A wracajac do tematu to ja sie pytam o zasadnosc takiego przenoszenia trematow do innych dzialow? - ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim. A odnosiki do tego tematu mozecie wklejac na innych forach do woli.... |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 06-05-2010, 12:57
|
|
|
karol_alasz napisał/a: |
No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś... |
Tak Ci sie tylko wydaje...
Zastosowalem zasade „jesli wejdziesz miedzy wrony...”, a ta emotikonka w pelni oddaje moje odczucia zwiazane z czytaniem po raz n-ty tych samych bzdur...
dab napisał/a: |
jak nie masz nic wartosciowego do (od)powiedzenia to lepiej zebys milczal niz zabieral niepotrzebnie miejsce w tym temacie...
|
Swieta racja.
Szkoda tylko, ze nie zwrociles na to uwagi jmgmotocykle zarowno tutaj jak i w innych tematach, ale teraz wiem, ze jednak wiecie co jest na miejscu, a co nie i bedziecie reagowac na wszystkie zaczepne, badz obrazliwe posty bez roznicy kogo dotycza.
dab napisał/a: | ja sie pytam o zasadnosc takiego przenoszenia trematow do innych dzialow? - ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim. |
Przegladnij przeniesiony temat, a zauwazysz, ze w glownej mierze poswiecony jest serwisom i moze byc bardziej przydatny dla osob szukajacych opinii o dilerach i serwisach, ewentualnie myslacych o kupnie nowego Mitsubishi, ktore posiada w swojej ofercie takze inne modele oprocz Outlandera.
To, ze przegladasz tylko jeden dzial – nie jest powodem do samozadowolenia.
Zapraszam takze do innych.
Czy jeszcze sa jakies pytania, badz watpliwosci? |
Ostatnio zmieniony przez mkm 06-05-2010, 15:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-05-2010, 13:02
|
|
|
bonito temat został przeniesiony bo dotyczy nie tylko Outlandera a w Waszym podforum nie był widoczny dla tzw "ogółu"
jmgmotocykle napisał/a: | chyba kpisz.... nic ci nie napiszą , bo to jest jakieś prywatne forum.... ostatnio jak się wychyliłem to dostałem ostrzeżenie, list drogą meilową oraz... na GG paranoja z forami.... lepiej tylko pytać się co sie zepsuło - jak chcesz ponarzekać to odrazu kontra... |
Teoria spiskowa jak widzę ma wielu zwolenników
karol_alasz napisał/a: | No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...I jeżeli to nie zachacza o wycieczki osobiste to jestem święty turecki...
Nasuwa się pytanie oczywiste i poruszane między wierszami od dawna: Czy to jest "folwark zwierzęcy"?? | A czy to działa tylko w jedną stronę? Na górze widoczna jest info kto przesunął - wystarczyło zapytać. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-05-2010, 14:46
|
|
|
mkm napisał/a: | To, ze przegladasz tylko jeden dzial – nie jest powodem do dumy.
Zapraszam takze do innych. |
To co akurat osobiscie przegladam, to wybacz ale jest jedynie moja prywatna sprawa..nie tobie oceniac czy mam byc z tego dumny czy nie...pomijam fakt, co ma wspolnego duma z przegladaniem watkow na forum?
Mam rozumiec ze ty idziesz na ilosc i przegladasz (badz starasz sie to robic) wszelkie podfora?...jesli tak to gratuluje posiadania wolnego czasu...czujesz sie przez to bardziej dumny?
Robmy to co każdy z nas uwaza dla siebie za najbardziej odpowiednie, nie zagladajac innym "w miske" a przy okazji tak aby nie wyrzadzac innym przykrosci… |
dab
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 06-05-2010, 15:20
|
|
|
dab, masz racje, "duma" byla przesadzona. Juz sie przeedytowalem |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-05-2010, 15:30
|
|
|
Spoko, jestem z Ciebie dumny
|
dab
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 06-05-2010, 15:31
|
|
|
|
|
|
|
 |
Kemot
Mitsumaniak
Auto: Outlander Intense+ 2.0 DI-D
|
Wysłany: 06-05-2010, 15:55
|
|
|
Proszę nie piszcie nic o niczym innym przy okazji Outlandera, gdyż później będziemy szukać wątku np. na forum... ogrodniczym. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 06-05-2010, 16:25
|
|
|
dab napisał/a: | ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim. A odnosiki do tego tematu mozecie wklejac na innych forach do woli.... | Nie bardzo rozumiem o co biega bo przecież działa to w obie strony - różnica jest iluzoryczna?
EDIT
Już OK. Ustawienie według schematu - zablokowane na koniec tabeli powodowało, że przesunięte lądowały na samym końcu. W tej chwili powinno być już lepiej.
Przepraszam - mea culpa. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 06-05-2010, 21:31
|
|
|
mkm napisał/a: | karol_alasz napisał/a: | No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś... | Tak Ci sie tylko wydaje...
Zastosowalem zasade „jesli wejdziesz miedzy wrony...”, a ta emotikonka w pelni oddaje moje odczucia zwiazane z czytaniem po raz n-ty tych samych bzdur... | Wiesz, miałem nie zabierać głosu w tej sprawie ale stwierdziłem, że właśnie milczący akcept daje mylne złudzenie takim tak jak Ty, iż istnieje przyzwolenie na takie chamskie zachowanie. Otóż NIE! Nie tylko karolowi się to nie podoba.
mkm napisał/a: | Czy jeszcze sa jakies pytania, badz watpliwosci? | Cóż, Twój post niech świadczy o Tobie. Tyle. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|