Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
06-05-2010, 21:43
Przeglądy okresowe w ASO - gdzie się podział temat ?
Autor Wiadomość
bonito 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-05-2010, 21:02   Przeglądy okresowe w ASO - gdzie się podział temat ?

Zauważyłem zniknięcie tematu o przeglądach okresowych w ASO - czy któryś z administratorów może mi (oraz pozostałym użytkowniom forum) odpisać gdzie się on podział ???
bonito

jmgmotocykle 
Forumowicz
marcin78

Auto: outlander 2.2 156ps
Wysłany: 05-05-2010, 22:10   

chyba kpisz.... nic ci nie napiszą , bo to jest jakieś prywatne forum.... ostatnio jak się wychyliłem to dostałem ostrzeżenie, list drogą meilową oraz... na GG :shock: paranoja z forami.... lepiej tylko pytać się co sie zepsuło - jak chcesz ponarzekać to odrazu kontra...

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 05-05-2010, 23:46   

bonito, jezeli pytasz o ten temat o ktorym mysle, to na 7 stronie jest podklejony odnosnik, a sam temat zostal przeniesiony do dzialu MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi i jest tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=44424

„Przyszlosciowo”-jak masz jakies pytania lub watpliwosci, korzystaj z dzialu „Ogłoszenia i problemy”, lub chociaz „Outlander-Ogolnie”, bo sam przyznasz, ze z problemami technicznymi to ten ma niewiele wspolnego.

jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle: :pukeright:

karol_alasz 
Mitsumaniak
01425/KMM

Auto: OII Instyle'09 Navi
Wysłany: 06-05-2010, 01:36   

mkm napisał/a:
jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle:

No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...I jeżeli to nie zachacza o wycieczki osobiste to jestem święty turecki...
Nasuwa się pytanie oczywiste i poruszane między wierszami od dawna: Czy to jest "folwark zwierzęcy"??

dab 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Wysłany: 06-05-2010, 12:06   

mkm napisał/a:
jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle:

jak nie masz nic wartosciowego do (od)powiedzenia to lepiej zebys milczal niz zabieral niepotrzebnie miejsce w tym temacie...
Jesli kazdego oponenta tak traktujesz to zastanow sie nad jakas izolatka...bedziesz mogl tam przynajmniej wymiotowac do woli... :? :|

[ Dodano: 06-05-2010, 12:11 ]
mkm napisał/a:
jezeli pytasz o ten temat o ktorym mysle, to na 7 stronie jest podklejony odnosnik, a sam temat zostal przeniesiony do dzialu MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi

A wracajac do tematu to ja sie pytam o zasadnosc takiego przenoszenia trematow do innych dzialow? - ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim. A odnosiki do tego tematu mozecie wklejac na innych forach do woli.... :?

mkm 
Forumowicz

Wysłany: 06-05-2010, 12:57   

karol_alasz napisał/a:

No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...

Tak Ci sie tylko wydaje...
Zastosowalem zasade „jesli wejdziesz miedzy wrony...”, a ta emotikonka w pelni oddaje moje odczucia zwiazane z czytaniem po raz n-ty tych samych bzdur...
dab napisał/a:

jak nie masz nic wartosciowego do (od)powiedzenia to lepiej zebys milczal niz zabieral niepotrzebnie miejsce w tym temacie...

Swieta racja.
Szkoda tylko, ze nie zwrociles na to uwagi jmgmotocykle zarowno tutaj jak i w innych tematach, ale teraz wiem, ze jednak wiecie co jest na miejscu, a co nie i bedziecie reagowac na wszystkie zaczepne, badz obrazliwe posty bez roznicy kogo dotycza.

dab napisał/a:
ja sie pytam o zasadnosc takiego przenoszenia trematow do innych dzialow? - ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim.

Przegladnij przeniesiony temat, a zauwazysz, ze w glownej mierze poswiecony jest serwisom i moze byc bardziej przydatny dla osob szukajacych opinii o dilerach i serwisach, ewentualnie myslacych o kupnie nowego Mitsubishi, ktore posiada w swojej ofercie takze inne modele oprocz Outlandera.
To, ze przegladasz tylko jeden dzial – nie jest powodem do samozadowolenia.
Zapraszam takze do innych.

Czy jeszcze sa jakies pytania, badz watpliwosci?
Ostatnio zmieniony przez mkm 06-05-2010, 15:19, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 06-05-2010, 13:02   

bonito temat został przeniesiony bo dotyczy nie tylko Outlandera a w Waszym podforum nie był widoczny dla tzw "ogółu"
jmgmotocykle napisał/a:
chyba kpisz.... nic ci nie napiszą , bo to jest jakieś prywatne forum.... ostatnio jak się wychyliłem to dostałem ostrzeżenie, list drogą meilową oraz... na GG paranoja z forami.... lepiej tylko pytać się co sie zepsuło - jak chcesz ponarzekać to odrazu kontra...

Teoria spiskowa jak widzę ma wielu zwolenników ;-)
karol_alasz napisał/a:
No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...I jeżeli to nie zachacza o wycieczki osobiste to jestem święty turecki...
Nasuwa się pytanie oczywiste i poruszane między wierszami od dawna: Czy to jest "folwark zwierzęcy"??
A czy to działa tylko w jedną stronę? Na górze widoczna jest info kto przesunął - wystarczyło zapytać.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

dab 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-05-2010, 14:46   

mkm napisał/a:
To, ze przegladasz tylko jeden dzial – nie jest powodem do dumy.
Zapraszam takze do innych.

To co akurat osobiscie przegladam, to wybacz ale jest jedynie moja prywatna sprawa..nie tobie oceniac czy mam byc z tego dumny czy nie...pomijam fakt, co ma wspolnego duma z przegladaniem watkow na forum? :roll: :shock:
Mam rozumiec ze ty idziesz na ilosc i przegladasz (badz starasz sie to robic) wszelkie podfora?...jesli tak to gratuluje posiadania wolnego czasu...czujesz sie przez to bardziej dumny? :twisted:
Robmy to co każdy z nas uwaza dla siebie za najbardziej odpowiednie, nie zagladajac innym "w miske" a przy okazji tak aby nie wyrzadzac innym przykrosci… :)

mkm 
Forumowicz

Wysłany: 06-05-2010, 15:20   

dab, masz racje, "duma" byla przesadzona. Juz sie przeedytowalem :wink:

dab 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-05-2010, 15:30   

Spoko, jestem z Ciebie dumny :D
:wink:

mkm 
Forumowicz

Wysłany: 06-05-2010, 15:31   

:mrgreen:

Kemot 
Mitsumaniak

Auto: Outlander Intense+ 2.0 DI-D
Wysłany: 06-05-2010, 15:55   

Proszę nie piszcie nic o niczym innym przy okazji Outlandera, gdyż później będziemy szukać wątku np. na forum... ogrodniczym. :)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 06-05-2010, 16:25   

dab napisał/a:
ja osobiscie przegladam jedynie to forum poswiecone outlanderowi - i bylo by mile widziane gdyby tematy zakladane na tym podforum pozostawaly na nim. A odnosiki do tego tematu mozecie wklejac na innych forach do woli....
Nie bardzo rozumiem o co biega bo przecież działa to w obie strony - różnica jest iluzoryczna?

EDIT
Już OK. Ustawienie według schematu - zablokowane na koniec tabeli powodowało, że przesunięte lądowały na samym końcu. W tej chwili powinno być już lepiej.
Przepraszam - mea culpa.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 06-05-2010, 21:31   

mkm napisał/a:
jmgmotocykle, no cóż mozna Ci odpowiedziec... Chyba tylko tyle: :pukeright:
mkm napisał/a:
karol_alasz napisał/a:
No stareńki,tutaj wydaje mi sie ,że przesadziłeś...
Tak Ci sie tylko wydaje...
Zastosowalem zasade „jesli wejdziesz miedzy wrony...”, a ta emotikonka w pelni oddaje moje odczucia zwiazane z czytaniem po raz n-ty tych samych bzdur...
Wiesz, miałem nie zabierać głosu w tej sprawie ale stwierdziłem, że właśnie milczący akcept daje mylne złudzenie takim tak jak Ty, iż istnieje przyzwolenie na takie chamskie zachowanie. Otóż NIE! Nie tylko karolowi się to nie podoba.
mkm napisał/a:
Czy jeszcze sa jakies pytania, badz watpliwosci?
Cóż, Twój post niech świadczy o Tobie. Tyle.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 06-05-2010, 21:44   

DOŚĆ

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi