|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 12-05-2010, 23:01 |
mit czapli? |
Autor |
Wiadomość |
CZAPLE
Nowy Forumowicz
Auto: Galant Avance 2.5V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-05-2010, 22:37
|
|
|
Witamy wszystkich zainteresowanych proceder bardzo powszechny i już nie tylko w Polsce!!oczywisci nie mamy zamiaru sie bronic wine mozna przypisac nam ale i samemu kupujacemu jak wszyscy wiecie zajmujemy sie sprowadzaniem własnie misków i nie jeden juz wyjechał od nas i wyjezdzac bedzie bez wzgledu na to kto jak nam napluje .Otóz autko kolegi SZYNA bardzo ładnie zadbany i utrzymany egzemlarz i moge reczyc ze problemów nie stwarzał!!kupiłem go z takim przebiegiem jakim sprzedałem!!!Liczników nie korygujemy do dzis sprzedajemy avanca który ma ponad 200tys km i juz 3miesiace jest u nas,a jak myslicie dlaczego??? czy nie lepszy byłby gdyby miał np.140tys km??? zapewniam was że tak!!!!i tu jest własnie problem sami jestemy winni temu co sie u nas dzieje!!w niemczech przykładowy dieselek 30tys km w polsce juz 12!!!bo przecież sami tak chcemy!!!kto kupi auto z przebiegiem 300tys km????i tak własnie turek,ruski i nawt juz niemiec o tym własnie wie!!i nic go nie powstrzyma przed uszczesliwieniem nas wiele razy jezdzilismy po auta i nie jeden raz sie zdarzało ze licznik cofany a zamiast rodowitego niemca za własciciela ukazywał sie pan o sniadej cerze:)
rok temu kupiłem audi a6 2003rok ślenczałem na internecie 3miesiace nareszcie jest 142tys km motor uszkodzony idealnie 800km od domu jakos damy rade na miejscu okazuje sie ze handelek a mialo byc privat.no ale cóz auto ładne zadbane jedziemy po wizycie serwisowej okazuje sie 290tys km..i co??niemiec sprzedawał auto!!kto winny???ja!!!takie auto własnie chciałem okazja z super przebiegiem także Panowie nie dajcie sie zwiesc!!przy zakupie auta raczej bym stawiał na jego stan techniczny jak na cyferki ale to juz pozostawiamy wam.
U nas można sprawdzic vin stan techniczny przyjechac z mechanikiem wujkiem dziadkiem pojezdzic pogazowac postrzelac ze sprzegła nikomu na siłe nic nie wciskamy!!!nie pasuje kolor stan cena wszystko do dogadania tak wiec zapraszamy na herbate kawe i jazde próbna!!!!drzwi salonu otwarte
pozdrawiamy mitsumaniaków!!!! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-05-2010, 23:01