Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
chcę kupić Evo
Autor Wiadomość
LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-03-2010, 22:57   chcę kupić Evo

Witam,
mój kumpel napalił się na zakup jakiejś zabawki, nie ma to być samochód na co dzień.
Werdykt padł na evo 4-5 te najbardziej przypadły mu do gustu i tu pytanie bo te co są na allegro nie wchodzą w grę.
Chodzi o egzemplarz bezwypadkowy (pewnie nierealne ) jakoś tak ustaliliśmy że lepiej włożyć kasę w silnik, napędy, skrzynie itp
no bo budy z ćwiartka, już tak łatwo nie wymienię .
Więc jeżeli mogę to poproszę o jakieś sugestie, porady, bądź namiary.

evjann 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer evo
Wysłany: 02-05-2010, 11:35   

taniej będzie kupić nową X

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 02-05-2010, 13:11   

nie wiem czy wiesz,ale przeciez evo 4 i 5 to TYLKO I WYLACZNIE LHD czyli jezeli widzisz 4 czy tez 5 "europejczyka" to jest to tylko swap,

evjann 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer evo
Wysłany: 04-05-2010, 12:41   

Rafal_Szczecin napisał/a:
nie wiem czy wiesz,ale przeciez evo 4 i 5 to TYLKO I WYLACZNIE LHD czyli jezeli widzisz 4 czy tez 5 "europejczyka" to jest to tylko swap,

chyba chodziło Ci o RHD
a 5 były LHD

edwin 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero i omega 3000
Wysłany: 06-05-2010, 15:02   

na allegro był ostatnio czarny evo ale viii czu ix :roll: ale w stanie idealnym :lol: a nie lepiej coś innego jest na allegro zarąbisty dodge ram srt10 silnik 505 koni to szybka terenówka :lol: i cena nie większa od evo a szpan maaaaaax :mrgreen:

banzajek 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer Evo X GSR
Wysłany: 09-05-2010, 18:59   

Rafal_Szczecin napisał/a:
mylisz się, rajdówki wychodziły z cywilizowaną kierownicą ;D

[ Dodano: 09-05-2010, 19:04 ]
edwin napisał/a:
na allegro był ostatnio czarny evo ale viii czu ix ale w stanie idealnym a nie lepiej coś innego jest na allegro zarąbisty dodge ram srt10 silnik 505 koni to szybka terenówka i cena nie większa od evo a szpan maaaaaax
Jeśli ktoś kupuje Evo dla szpanu to niech sobie odpuści. Dodge RAM SRT10 może i jest mocnym autem,ale spełnia amerykańską zasadę"No braking, no handling , just making big noise". Co mi po 500 koniach ktore mozna uzyc tylko na prostej. Jakkolwiek zobaczylem ze drugim Twoim autem jest Omega i chyba zrozumiałem skad rozumowanie kategoriami szpanu.

Wracajac do tematu ciezko ocenic auto na odleglosc wiec nie wiem po czym wnosisz ze stan idealny?

zapraszam na forum evo.org.pl , tam w dziale "zna ktoś może to auto" chętnie pomożemy znaleźć dobry egzemplarz.

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 14-05-2010, 16:30   

Pany, a co powiecie na takie cuś: http://www.allegro.pl/sho...item=1021306729
Ile warty może byc taki ósemaczek? Zupełnie nie mam rozeznania w cenach więc może dacie jakiś punkt odniesienia...
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

KUNA 
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI STARION 2,6TURBO WB
Wysłany: 16-05-2010, 13:50   

No bardzo dziękuję to ja myślałem nad evo
i coraz częściej mam okazje zobaczyć ze kupno takie samochodu w stanie jakimkolwiek lepszym od szrotu,
to połączenie szczęścia szczęścia i jeszcze raz fartu,
tym nie mniej dziękuje za odp.
Jak tylko trafi się coś do oceny chętnie jeszcze raz skorzystam z Waszej pomocy.
Pozdrawiam

Siero19 
Forumowicz

Auto: Carimsa 1,8 GDI 1998r.
Wysłany: 16-05-2010, 21:20   

U mnie w firmie kiedyś był na sprzedaż M. EVO 8 z 2005 r. za 50.000 pln netto, niestety nie był w idealnym stanie tu i uwdzie mial zderzenia, a do tego uszkodzony dyferencjal, wiec 60.000 pln za sprawny po lekkim zderzeniu warto dac, nie bitych podobno nie ma na sprzedaz.

Odpowiedz do tematu