|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 D] Jaki inny silnik do pajero I 2.5TD ? |
Autor |
Wiadomość |
cebul1987
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero I 2.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-05-2010, 00:29 [2.5 D] Jaki inny silnik do pajero I 2.5TD ?
|
|
|
Witam moje pytanko brzmi: jaki inny silnik moge wlozyc do mojego pajero 2.5td. (chyba ze ten silnik wystepuje rowniez w innych modelach)cos co jest bardziej chodliwe albo dajcie jakis pomysl bo ten silnik ciezko dostac a jak juz to za kosmiczne pieniadze pomozcie z gory dzieki pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 15-05-2010, 01:57
|
|
|
silników 2,5 td jest od groma, ile potrzebujesz? 10 szt od ręki. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
cebul1987
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero I 2.6
|
Wysłany: 15-05-2010, 10:50
|
|
|
Najchetniej to bym kupil cale pajero na czesci z dobrym silnikiem reszta moze byc rozsypana w mak dlatego ze moje pajero mialo serducho 2.6 benzyna nigdy nie robilem diesla z benzyniaka a tak bylo by mi o wiele latwiej i podejrzewam taniej, jak masz kontakt do kogos takiego to bardzo bym prosil ewentualnie sam silnik reszte jakos dobiore (ja szukam tylko na allegro i tam nie ma :/ ) jak jestes w stanie mi pomoc to bardzo bym prosil o jakis kontakt telefonicZny bylo by o wiele latwiej i szybciej napisz na forum to oddzwonie pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 15-05-2010, 20:25
|
|
|
Mam takich w tej chwili 5 silników
Nie zadzwonię bo nie wiem na jaki nr
nr do mnie 602-673-905 |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|