Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Linka Prędkościomierza Carisma
Autor Wiadomość
jocker21 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma GLS 1,8 Kat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-05-2010, 21:47   Linka Prędkościomierza Carisma

Witam,

Jak wymienić linke prędkościomierza w Carismie?? Dodam że z zegarów wiem jak wymontować chodzi mi o to jak najłatwiej się dostać do drugiej końcówki??

Pozdrawiam.

att 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 glx 96r. LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-08-2010, 18:02   

Jestem zielony, ale akurat z linką prędkościomierza trochę się statnio motałem;)bo po odebraniu z warsztatu odmówiłaposłuszeństwa. Powiem Ci szczerze, że próbwałem kilkunastu kombinacji - jak, bez rozkręcania czegokolwiek - sięgnąc do niej. Jakby Ci to opisać. U mnie zabezpieczenie troche się zjeździło, więc wyciągać zapewne łatwiej..skoro "sama" potrafi niec wyjść.
Nie wiem jak inni, ale u mnie z góry (silnika) nijak nie dało się wcisnąć ręki. Wkładałem rękę tak w okolicach pod kopułką(poziomo do podłoża, dłoń kierowałem nieco w lewo i w dół. Mniej więcej da się tam operować. Fakt, że ja jestem chudziutki, ale i mięśniacy jakoś tam łapy pakowali;) pójdź po przewodzie..ekhmm..lince, u mnie wymagało to długieg poszukiwania i męczenia się, ale jak znajdziesz odpowiednią drogę, to dostęp, co prawda na czuja - ale okazuje się łatwy.
powodzenia. jak dopadnę zdjęcie to umieszczę.
PS: może z kanału da się łatwiej - nie próbowałm bo takiegoż nie posiadam.

Odpowiedz do tematu