|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak wskazania spalania po wyciagnieciu fabrycznego radia |
Autor |
Wiadomość |
MichuGdy
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.8 GDI 2002 r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 389 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:08 Brak wskazania spalania po wyciagnieciu fabrycznego radia
|
|
|
Witajcie,
Czy to możliwe, że bez fabrycznego radia, nie będzie komputer pokazywał średniego spalania (l/100km) ? Wyświetlacz dotyczy Carismy po lifcie 2002 rocznik, tak jak to miało miejsce z radiem fabrycznym.
Bo przed chwila przejechałem się bez radia i właśnie miałem taki przypadek, że spalanie powiedzmy stoi w miejscu - 9.4 i ani niżej ani wyżej.
Pozdrawiam,
Michał |
|
|
|
 |
Faraday
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 252 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 25-05-2010, 07:02
|
|
|
No nie może być!
Ja mam nieoryginalne radio i wyświetlacz średniego spalania funkcjonuje bez żadnych problemów
Być może trzeba by go zrestartować albo co... a może rzeczywiście spalanie Ci się nie zmienia? |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2010, 09:46 Re: Brak wskazania spalania po wyciagnieciu fabrycznego radi
|
|
|
MichuGdy napisał/a: | Bo przed chwila przejechałem się bez radia i właśnie miałem taki przypadek, że spalanie powiedzmy stoi w miejscu - 9.4 i ani niżej ani wyżej. |
To oznaka, że wyświetla Ci średnie spalanie... Gdybyś nie miał nic, lub gdybyś zastał napis "LOCK" to OK, można mówić, że wyświetlacz nie pokazuje średniego spalania. |
|
|
|
 |
|
|