|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] jakie sprzeglo i zamach?? |
Autor |
Wiadomość |
muzammil
Nowy Forumowicz
Auto: carisma '01 DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-05-2010, 09:37 [Cari 1.9DI-D] jakie sprzeglo i zamach??
|
|
|
Witam, mam problem z moim mitsubishi, prawdopodobnie rozsypal sie dwumas:/
stad moje pytanie: czy ktos moze juz kiedys wkladal zwykle kolo zamachowe i sprzeglo od jakiegos innego diesla??czy od 1.9 TD bedzie pasowalo?? Tak robia w Fordach i Renaultach ale nie wiem czy w carismie jest skrzynia renault czy cos innego(niestety jestem laikiem jesli chodzi o mitsubishi). |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23646 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-05-2010, 09:41
|
|
|
Podobny wątek już kiedyś byl poruszany, jak narazie nikt nie chwalil sie zalozeniem sztywnego kola zamachowego do tego silnika, u Ciebie jest skrzynia Volvo a silnik Renault
P.S. po czym sadzisz ze masz rozsypany dwumas jakie masz objawy |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
muzammil
Nowy Forumowicz
Auto: carisma '01 DiD
|
Wysłany: 25-05-2010, 21:42
|
|
|
na wyzszych biegach(4,5) przy niskich obrotach przy deptaniu mocnym czuc wibracje. mozna tez sprawdzic na postoju probujac zapiac 1. bieg bez wrzucania sprzegla.
Kurcze mysle ze nie jest to jakies trudne do ogarniecia(znajomy robil tak w peugeocie 406 i wszystko dzial bez zarzutow) tylko pytanie czy w 1.9 TD byla ta sama skrzynia? |
|
|
|
 |
|
|