|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
EAGLE SUMMIT - MITSUBISHI SPACE RUNNER |
Autor |
Wiadomość |
OLO 1988
Nowy Forumowicz

Auto: colt c50 1.5 12v 1991r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-05-2010, 12:24 EAGLE SUMMIT - MITSUBISHI SPACE RUNNER
|
|
|
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem colta 1.5 1991, ale jako że prowadzę małą działalność gospodarczą poszukuję czego większego. Zupełnie przypadkowo namierzyłem auto EAGLE SUMMIT. Rocznik 1992, silnik 1.8 benzyna + gaz, skrzynia automat. Auto na czarnych blachach, prawdopodobnie ten sam właściciel od wielu lat. Sprzedający pisze, że wszystko jest ok, auto chodzi bez problemu na gazie, ale krztusi się trochę na benzynie. Jako powód opisał problem z filtrem paliwa i pompką paliwa. O ile instalację lpg mógłbym jeszcze przeżyć, to najbardziej zastanawia mnie ten automat, w końcu auto ma już swoje lata. Cena ok 2000zł. warto? |
|
|
|
 |
yossi
Forumowicz

Auto: MSR 1,8 GLXi 98 r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 28-05-2010, 14:10
|
|
|
Dotychczasowy brak odpowiedzi wynika pewnie z tego, że mało kto z nas wie, jak sprawują się wiekowe MSRy spod loga Eagle Summit. Ja również nie posiadam takiej wiedzy.
2.000 nie majątek, ale tego krztuszenia się na benzynie raczej bym nie bagatelizował. Na 99% nie jest to problem jedynie filtru paliwa.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
OLO 1988
Nowy Forumowicz

Auto: colt c50 1.5 12v 1991r
|
Wysłany: 29-05-2010, 12:56
|
|
|
Dzięki za radę. Autko niestety i tak już poszło, w zasadzie może i lepiej, bo skoro to taki ,,wynalazek" na naszym rynku to wolę nie eksperymentować. Dzięki, pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|