Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 97r. kombi Pyskowice - Proszę o op
Autor Wiadomość
Martka 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma GLX 1,8
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 18-05-2010, 12:12   [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 97r. kombi Pyskowice - Proszę o op

Koledzy i Koleżanki co myślicie o tym egzemplarzu?
Wiem, że nie ma zdjęcia komory silnika, ale prośba o takie zdjęcie już poszła :)

Link do aukcji

Cytat:
Mitsubishi Galant 24VWydrukuj ofertę
Cena (brutto):
11 900 PLN / 2 957 EUR (do negocjacji)

Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC

Kategoria:
Kombi

Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 09/2010, Przegląd: 09/2010, Ubezpieczenie: 09/2010, 192 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba

Opis pojazdu:
Właśnie takiego Galanta szukasz!!!
Jest to najbogatsza wersja tego modelu zachowana w świetnym stanie. Samochód kupiłem we wrześniu zeszłego roku. W tym czasie zainwestowałem w wymianę poszczególnych części ok. 6000PLN.
W samochodzie zostały wykonane następujące czynności:
- wymiana rozrządu
- wymiana oleju (wraz z wymianą filtrów: oleju, paliwa)
- założenie alarmu z odcięciem zapłonu (gwarancja na 25 lat)
- zakup nowych felg stalowych wraz z oponami zimowymi
- wymiana uszczelki pod klawiaturą silnika
- konserwacja tłumika
- montaż wysokiej klasy radia CD Pioneer
- czyszczenie i odgrzybianie klimatyzacji oraz torów wentylacyjnych
- wymiana filtra powietrza

Ponadto samochód posiada alufelgi z oponami letnimi, dwa komplety dywaników (gumowe oraz materiałowe)

Samochód jest czysty i zadbany, stan skóry rewelacyjny. Jazda nim to sama przyjemność, kto raz spróbuje automatu nie będzie chciał się zamienić. Automat ten charakteryzuje się dużą dynamicznością dzięki funkcjom Kick-down oraz Hold. Podczas jazdy w zawieszeniu nic nie stuka.

Nie jestem handlarzem! Samochód sprzedaję ze względu na to, że dostałem duże auto służbowe i dwa takie samochody nie są mi potrzebne. Podchodzę do potencjalnych klientów z pełną uczciwością, nie ukrywając niczego. W samochodzie robiłem wszystko na bieżąco aczkolwiek jest jeszcze kilka rzeczy, które warto zrobić, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Najbardziej kosztowne rzeczy zostały wykonane, reszta to szczegóły.

Dodatkowym atutem tego samochodu jest jego spalanie, które przy tym silniku wynosi w trybie mieszanym 10l. Za każdym razem wlewałem benzynę po sam korek i za każdym razem ten wynik się pokrywał!!!

Polska , Pyskowice (woj. śląskie),
tel.: +48 509842475 , +48 793456166

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 18-05-2010, 12:37   

Co do opisu:
Cytat:
konserwacja tłumika
a z czym to sie je :?: z tego co wiem tam wydziela sie spora temp i taich rzeczy sie nie konserwuje
Cytat:
W samochodzie robiłem wszystko na bieżąco aczkolwiek jest jeszcze kilka rzeczy, które warto zrobić, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik
jakie to rzeczy :?:

Kierunki zmienione - ale te rzeczy sie powtarzaja, samochod byl malowany, ciezko zgadnac czy przod czy tyl, ale stawiam na tyl ze wzgledu na reperaturki blacharskie

Daleko nie masz, wez kogos ze soba co sie zna i jedzcie naocznie poogladac
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2010, 14:00   

robertdg napisał/a:
Co do opisu:
Cytat:
konserwacja tłumika
a z czym to sie je :?: z tego co wiem tam wydziela sie spora temp i taich rzeczy sie nie konserwuje

Hmmm... może srebrzanka? ;)

jacobian 
Mitsumaniak
jacobian

Auto: EA5W '01 Avance Kombi
Wysłany: 28-05-2010, 20:33   

Spalanie trochę przesadzone w dół na poziomie 10l/100km przy 2,5 V6 i automacie.

sebo199 
Mitsumaniak

Auto: BMW 525 td
Wysłany: 28-05-2010, 22:02   

Kameleon gratis :D

Odpowiedz do tematu