|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Wartość Galanta w stosunku do jego wieku |
Autor |
Wiadomość |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2010, 17:30
|
|
|
Gdyby miał być bardzo popularny to już by był. Nie bedzie. Co do tanich części do galanta, ktoś wyzej zauważył, że tańsze niz do astry-ciekawe o jakich częsciach piszesz. Jako ciekawostka: za kayaby gazowe do rekina płaciłem po 190zł za sztukę, mój brat w tym czasie do vectry b kayaby gazowe kupił po 80zł za sztukę, więc co tu porównywać. Galant nie będzie super popularny, bo częsci do niego jest dużo mniej, mechaników, którzy wiedzą jak go obsługiwać na lekarswto, bo skoro aut mało to i kontaktu niewiele. Częscie saaba aero na ulicy uświadczysz niż galanta EA.
Galant prawdziwa wartość ma tylko dla kogoś kto kocha to auto. Jak człowiek do kwesti samochodu podchodzi bez emocji, na zasadzie dupowozu, to galant wcale nie jest atrakcyjną ofertą.
Dla mnie on ma super styl i mimo różnych mankamentów uwielbiam nim jeździć, ale mam świadomość, że jest dużo samochodów, które od strony użytkowej są na podobnym lub wyższym poziomie a sprawiają mniej problemów z obsługą. Galanta trzeba kochać. Jak go nie kochasz, to go znienawidzisz I każda cena będzie wtedy za wysoka. Jak go pokochasz, to uznasz że 25tys. za zadbany egzemplarz z 2002 roku to dobra cena . Tak ja to widzę. |
|
|
|
 |
mar111cin
Forumowicz
Auto: galant 2.5 V6 '03
|
Wysłany: 28-04-2010, 19:41
|
|
|
i należy dodać że nie robi wrażenia jak się komuś dane przedstawia, 160koni na silnik 2.5 to mało, raczej powinno być powyżej 190koni, a że to japończyk to powyżej 200koni. Chociaż odczucia się zmieniają w środku, w aucie |
_________________ Galant 2.5 V6 2003r. automat +VSI Prins
witaj Gość |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21949 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 28-04-2010, 22:32
|
|
|
tommyc1 masz całkowitą rację. W każdym słowie. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-06-2010, 13:43
|
|
|
Promocja
 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|