|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie do moderatora i forumowiczów |
Autor |
Wiadomość |
Adam1971
Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GDI po lifcie
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2010, 21:28 Pytanie do moderatora i forumowiczów
|
|
|
Na początek wiem że obsługa takiego forum jest bardzo trudna.
Chciałbym żeby osoba która zajmuje się tym forum jak i użytkownicy nie uważali mnie za dupka który dopiero co się zapisał na forum i już próbuje robić zmiany. Tak nie jest. Forum mi się bardzo podoba tylko trzeba mieć trochę czasu żeby znaleźć odpowiedź na nurtujące nas pytanie. Mam nadzieję że moderator mnie nie wywali na zbity pysk to jest tylko moja sugestia. Forum jest rzeczą niezbędną dla posiadaczy samochodów. Wcześniej byłem właścicielem Fiata Tempry i korzystałem z forum . http://forum.tempra.org/. Nadmieniłem te forum bo chciałbym zasugerować jak można podzielić tematy. Jest łatwiej coś znaleźć niż wszystko w jednym ciągu. WSZYSCY WIEMY ŻE NURTUJĄCY NAS TEMAT RÓŻNIE NAZYWAMY I CIĘŻKO JEST ZNALEŹĆ W WYSZUKIWARCE. Podam tematy na forum tempry
Mechanika TEMAT GŁÓWNY
podtematy
Blachy, drzwi, szyby, zderzaki, wycieraczki i inne,
Silnik i jego osprzęt mechaniczny, układ wydechowy,
Skrzynia biegów i układ przeniesienia napędu,
Układ chłodzenia i klimatyzacji,
Układ hamulcowy,
Układ kierowniczy,
Zawieszenie
Elektryka i Elektronika TEMAT GŁÓWNY
podtematy
Akumulator, alternator, rozrusznik,
Car Audio / CB Radio / Alarmy,
Ogrzewanie i wentylacja,
Tablica wskaźników i układ kontrolny,
Układy elektryczne osprzętu i urządzeń,
Układ zapłonowy, układ zasilania paliwem, osprzęt silnika
Chodzi mi o to że tematy w dziale technicznym mają 90 stron. Mnie interesuje np. alternator nie każdy nazywa temat tak jak szuka wyszukiwarka i muszę przejrzeć 90 stron w poszukiwaniu tego tematu. Ale jeżeli byłby założony temat np alternator rozrusznik to muszę przejrzeć dużo mniej tematów nawet jeżeli są źle zatytułowane w odpowiednim pododziale .
PROSZĘ TEŻ O WYPOWIEDŹ FORUMOWICZÓW CO O TYM SĄDZĄ
Oczywiście tematy są do ustalenia między nami i moderatorem, którzy korzystają z tego rorum. Oczywiście jak moderator się zgodzi.
Bez obrazy dla moderatora o te pytanie |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2010, 15:06
|
|
|
Z całym szacunkiem, ale jesteś świeżym użytkownikiem forum i zamiast przyzwyczajać się do układu forum proponujesz zmiany rodem z forum samochodów, na którym spędziłeś zapewne dłuższy okres czasu. Druga sprawa - ten temat powinien powstać w dziale 'Ogłoszenia i Problemy', ew. w temacie 'Zmiany na forum'.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adam1971
Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GDI po lifcie
|
Wysłany: 06-06-2010, 15:27
|
|
|
Bez urazy dla wszystkich. To było tylko takie zapytanie.
Jest to kwestia przyzwyczajenia.
Można usunąć ten temat bo rzeczywiście głupie to pytanie było. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-06-2010, 18:09
|
|
|
To się da zrobić - pytanie kto to zrobi i kto tego pilnował będzie. Z całym szacunkiem, ale nie sądzę, żeby forum Tempry było bardzo duże. I dlatego łatwiej było to zrobić. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|