|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwis blacharsko/lakierniczy - gdzie w Rzeszowie? |
Autor |
Wiadomość |
sewkol
Nowy Forumowicz
Auto: Colt Z30 1.3/ Vectra C GTS 2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2010, 10:42 Serwis blacharsko/lakierniczy - gdzie w Rzeszowie?
|
|
|
Niestety w środę w bok Colta mojej żony wjechał pewien Pan... ale nie o tym.
Proszę o sugestie polecenie PEWNEGO i sprawdzonego warsztatu lakierniczo-blacharskiego. Miałem dać samochód do naprawy w ASO w Boguchwale, ale po przeczytaniu wątku z przygodami rezon zacząłem się zastanawiać. Naprawa bezgotówkowa z PZU (OC sprawcy), więc nie tania i warsztat łyknie parę złotych. Mi zależy żeby samochód był dobrze zrobiony (to jego pierwsza przygoda - niecałe 5 lat). Nie było jeszcze przedstawiciela z PZU na oględzinach ale prawdopodobnie drzwi pasażera są do wymiany + prawe lusterko + lekkie wgniecenie na błotniku (na szczęście próg i słupek chyba nie ruszony). |
_________________ SK |
|
|
|
 |
lukasz921
Mitsumaniak
Auto: Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2010, 10:12
|
|
|
witam,
Jesli jeszcze nie wstawiles samochodu. To polece Serwis Blacharski w Budziwoju. Robia naprawy dla ASO Nissana i Hondy koszt okolo 400 pln za element. Robia rowniez bezgotówkowo. Nie sa w 100% idealni ale najlepsi z jakimi mialem doczynienia.
Pozdrawiam
Łukasz |
|
|
|
 |
|
|