|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] wyświetlacz radia-komputera |
Autor |
Wiadomość |
iranczyk
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-06-2010, 20:34 [Cari 1.8 GDI] wyświetlacz radia-komputera
|
|
|
Witam
Mam mały problem i będę wdzięczny za wszelkie rady:)Carisma 2000 r 1,8GDI wersja comfort
fabryczny RM winda + odtwarzacz CD -> nawigacja
Duży kolorowy wyświetlacz ( bez żadnych przycisków )
wszystko działało do czasu aż ... nie dotknął polski mechanik, silnik gasł samoczynnie na wolnych obrotach-> udałem się do "specjalisty" serwisowy komputer pokazał błąd przepustnicy, błąd skasowany ( 150 zł ) i teraz jest ok -> przynajmniej z silnikiem ale..
po powrocie do domu ( szkoda że nie na miejscu ) stwierdziłem że wyświetlacz stracił "ducha"
kompletnie nic nie pokazuje ani nie jest podświetlony, pomyślałem bezpiecznik... wszystkie OK, przewody ... rozkręciłem całą konsolę... ( pół soboty - nie polecam ) wszystkie wtyczki na miejscu nic nie przetarte ani nie przecięte
Dodam że wszystkie przyciski radia, cd i magnetofonu jak i cały sprzęt działa, muzyka w głośnikach tak jak zawsze tylko... wyświetlacz czarny
jeśli ktokolwiek miął podobny problem i się z nim uporał proszę o kontakt przez forum lub email
i nikt mi nie pomoże ?
pozdrawiam
ira |
|
|
|
 |
|
|