Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8 GDI] wyświetlacz radia-komputera
Autor Wiadomość
iranczyk 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 12-06-2010, 20:34   [Cari 1.8 GDI] wyświetlacz radia-komputera

Witam
Mam mały problem i będę wdzięczny za wszelkie rady:)Carisma 2000 r 1,8GDI wersja comfort
fabryczny RM winda + odtwarzacz CD -> nawigacja
Duży kolorowy wyświetlacz ( bez żadnych przycisków )
wszystko działało do czasu aż ... nie dotknął polski mechanik, silnik gasł samoczynnie na wolnych obrotach-> udałem się do "specjalisty" serwisowy komputer pokazał błąd przepustnicy, błąd skasowany ( 150 zł :( ) i teraz jest ok -> przynajmniej z silnikiem ale..
po powrocie do domu ( szkoda że nie na miejscu ) stwierdziłem że wyświetlacz stracił "ducha"
kompletnie nic nie pokazuje ani nie jest podświetlony, pomyślałem bezpiecznik... wszystkie OK, przewody ... rozkręciłem całą konsolę... ( pół soboty - nie polecam ) wszystkie wtyczki na miejscu nic nie przetarte ani nie przecięte

Dodam że wszystkie przyciski radia, cd i magnetofonu jak i cały sprzęt działa, muzyka w głośnikach tak jak zawsze tylko... wyświetlacz czarny

jeśli ktokolwiek miął podobny problem i się z nim uporał proszę o kontakt przez forum lub email

i nikt mi nie pomoże ?
pozdrawiam

ira

Odpowiedz do tematu