|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSU z napędem rwd??? |
Autor |
Wiadomość |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2006, 23:19
|
|
|
michu_872 napisał/a: |
1. Levin coupe (światła chwane)
2. Levin hatchback
3. Trueno coupe (świtła stałe)
4. Trueno hatchback.
Silnik osiąga chyba coś koło 160 KM a auto waży jakąś niecałą tone |
Nie jestem pewien ale moc jest troche niższa bo 130 KM a co do wersji nadwozia, czego jestem pewien to leviny miały stałe światła a trueno chowane.
kordiank2 napisał/a: | ten dział nazywa się: inne modele mitsubishi, a post: MITSU z napędem rwd, więc wróćmy może do tematu... |
Ale michu szuka auta do driftu i sam też o innych autach wspomniał więc skoro już o nich zaczął mówić to można mu udzielić jakichś informacji. |
|
|
|
 |
michu_872
Mitsumaniak

Auto: Galant E39a
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 342 Skąd: Fałkowo k. Gniezna
|
Wysłany: 23-09-2006, 22:51
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | - najlepszy motor na świecie to 4G63! |
Zgadzam się w 100%
[ Dodano: 18-10-2006, 13:59 ]
Witam ponownie. Chyba się nie pogniewacie
Po długich namysłach i kalkulacjach padło ze wzgłędu na brak kasy jednak na fiata (www.fsoautoklub.pl/index.php?action=photos&RollID=205&FrameID=43). Zobaczymy jak sie będzie spisywał. A tak na marginesie dodam że przed chwilą zabiłem most napędowy. Chyba go zerwałem : |
_________________ Galant E39a & Polski Fiat 2000DOHC 72r (czeka na natchnienie).
BMW E36 - "Brzydula"
 |
|
|
|
 |
|
|