|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:28 |
Powitanie |
Autor |
Wiadomość |
tuborg202 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2006, 12:24 Powitanie
|
|
|
Witam wszystkich. Zgłasza się kolejny nowy uzytkownik MSW mx 2,0 '96. Właśnie nabyłem, ale jeszcze nie jeżdżę, bo niezarejestrowany. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do szacownego grona M-maniaków. Wczoraj trochę postów poczytałem i jestem pod wrażeniem. Jak na internet to chyba ewenement. Kultura, uprzejmość itp. Nie chcę, żeby wyglądało na wazelinę, więc na tym poprzestanę, ale naprawdę mi się tu spodobało. Pozdrawiam wszystkich i liczę na ewentualną pomoc i wymianę doświadczeń, do czego oczywiście ja też się zobowiązuję. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-09-2006, 20:49
|
|
|
Witaj tuborg202!
Dobrze że jesteś z nami i powiększasz nasze grono. Tak trzymaj! |
|
|
|
 |
Zwierzu
Forumowicz

Auto: Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 147 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-09-2006, 13:15
|
|
|
Witamy serdecznie:) |
|
|
|
 |
kotowoz [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2006, 22:44
|
|
|
Witam serdecznie niech ci się kółka kręcą bez żadnych problemów |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2006, 22:52
|
|
|
witaj w szacownym gronie pozytywnie zakręconych maniaków |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 13:14
|
|
|
Witamy, witamy...
A za dni parę i ja będę się witał na podforum MSS,MSW,MSR - przeskakuję z musu do "większej" ligi (przesiadam się z CA0 na MSR). |
|
|
|
 |
burz [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2006, 23:42
|
|
|
Nie chce zakladac nowego watku, wiec sie podepne - nowy mitsu-maniak wita serdecznie!
Od 7 listopada jestem posiadaczem spejsa 1,8 GDI GLX rocznik 1999 w odlotowym kolorze... Przesiadlem sie z "czerwonej strzaly" fiat siena "diablo"... i jestem zafascynowany misiem! |
|
|
|
 |
MARIO [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2006, 10:51
|
|
|
Gratuluję!!!!! Na ulicach Szczecina mamy kolejnego MIMISIA. |
|