Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wymiana wydechu kpl. do 4wd od gti 16V
Autor Wiadomość
kamils
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2010, 19:22   wymiana wydechu kpl. do 4wd od gti 16V

witam musze wymienic kpl. wydech począwszy od łącznika elastycznego po końcowy.
do 4wd nigdzie nieznalazłem; internet, servisy(poza ASO) inne sklepy z wydechami NIC tylko do GTi fwd dostępne.
wiec mam zamiar kupic łacznik elastyczny strumiennica ta co jest (katalizator uniwersalny odpada bo drogi) tłumik środkowy i koncowy od GTi kwestia tylko ciecia i spawania.
pytanie czy ten układ bedzie w porzadku, czy inne średnice rur wydechowych są w GTi tłumik srodkowy wyglada zupełnie inaczej.[/code]

mitsu_pl 
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-06-2010, 16:31   

wszytko wygląda zupełnie inaczej, bo zupełnie inny jest spód auta (w 4x4 jest dość mało miejsca), dlatego zostaje Ci tylko kupienie tego co jest dostępne, a reszta to rzeźba...
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT

dolar2dolar2
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 02:15   

Robiłem kiedyś u siebie wymianę środkowego i końcowego. środkowy poszedł od gti i zaczepy pasują. końcowy kupiłem od gti i pojechałem do warsztatu zaczep jeden pasował a rurę podcięli wygięli i zrobili:) Niestety końcowy jest nie do dostania poza aso co w sumie na jedno wychodzi biorąc pod uwagę ceny. wszystko kupiłem z firmy Polmostrów i jestem bardzo zadowolony a wyszło naprawdę tanio.

Odpowiedz do tematu