Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Rage-race w Ostrowcu
Autor Wiadomość
drtymf 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-06-2010, 10:57   Rage-race w Ostrowcu

Przeglądałem dziś GO i zobaczyłem że 8 lipca od godziny 13.30 zawita do Ostrowca tegoroczna edycja Rage-race. Podobno na Rynku mają być rozgrywane konkurencje specjalne.
Podobno ma być masa pięknych wozów, kobiet , gwiazd i innych atrakcji.
Szkoda tylko że to czwartek i godziny raczej pracowe ale myślę że kto może będzie chciał być.

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 14:21   

8 to sie zobaczy jak narazie nie widze poloty co do spotu ziemi swietokrzyskiej na ktory jestesmy zaproszeni...

drtymf 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Wysłany: 29-06-2010, 14:44   

b00mba, ja tam nie obiecuję - już raz obiecałem i nic z tego nie wyszło :) Postaram się być ale wiesz - 2-tygodniowa córka nie pozwala na bardzo konkretne deklaracje :)
Myślę że trochę czasu upłynie zanim będzie na tyle przewidywalnie żebym się na coś definitywnie mógł pisać.

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 30-06-2010, 11:47   

drtymf, ale ja rozumie i powiem Ci ze dobrze ze chociaz na forum jestes. bo zobacz jest nas na forum teraz tyle ze na palcach jednej dloni mozna policzyc. na spoty przyjezdza jeszcze mniej o i tak to kijowo wygląda. Ale ja wiem rozumie obowiązki, jak nie mozesz spoko nic sie nie dzieje. Tyle ze Ty chociaz umiesz powiedziec ze mozesz nie wypalic a reszta?

Havoc 
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.6
Wysłany: 01-07-2010, 18:13   

Niesamowite to jest. Co jakaś okazja do zlotu to ja nie mam jak. 7-8 koncert wawa, bilety kupione więc raczej nie odpuszczę. Z koleji 17tego coś tam pisaliście się też szykuję, a ja będę odrabiał właśnie te 2 dni w robocie. I weź tu znajdz czas dla MM :(
Był: Colt CA0 1.6 16V '92 :) x2
Był: Lancer 1.5 12V 4G15 C62A '90

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 01-07-2010, 19:30   

17 jest grubo :p

Odpowiedz do tematu