|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Grandis - wyświetlacz MDS |
Autor |
Wiadomość |
jan-stan
Forumowicz
Auto: Mistubishi Grandis 2.0 D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2010, 09:13 Mitsubishi Grandis - wyświetlacz MDS
|
|
|
Witam.
Przede wszystkim zaznaczam, że nie wiem jakie funkcje ma wyświetlacz MDS więc post może jest bezprzedmiotowy ale niech to ocenią znający się na rzeczy.
W samochodzie / jak w temacie / mam odtwarzacz PH4200 złączony z zewnętrznym, najpopularniejszym wyświetlaczem / taki mały, dwukolorowy /. Wymyśliłem sobie, że dobrze by było aby zamontowano wyświetlacz typu MDS, który mógłby wyświetlać dane takie jak :
1. jak do tej pory - godzinę, dane związane z paliwem, dane radiowe, itd;
2. z GPS;
3. z urządzenia pomagającego parkować.
Ciekawe czy nie za dużo wymagam. Jeżeli nie, to proszę o informacje ile to może kosztować / oczywiście szacunkowo / i czy znacie jakiś serwis w lubuskim / dokładniej w rejonie Zielonej Góry /, który mógłby się tym zająć.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
hartman6
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis DID 2006R
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2011, 21:40
|
|
|
NIestety wymagasz zbyt wiele. Nie wiem jak kwesta technicznej wymiany, pewnie da się zrobić. Mam taki wyświetlacz oryginalnie w swoim aucie. O podłączeniu kamery cofania zapomnij ( brak wejścia din- tak mi powiedziano po sprawdzeniu w NorAuto ) nawigacja kiepska. Odradzam |
_________________ mario |
|
|
|
 |
|
|