|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance 2.5V6, kombi, '99 Kielce, '00 Stargard Sz |
Autor |
Wiadomość |
Szafiq
Mitsumaniak
Auto: Black EA2W '99 Sport Edition
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2010 Posty: 152 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:20 [EAx 97-04] Avance 2.5V6, kombi, '99 Kielce, '00 Stargard Sz
|
|
|
Witam!
Jako,że to mój pierwszy post na tym forum to chciałbym się przywitać(wiem,że gdzieś tam jest przywitalnia).
Już od dłuższego czasu poszukuje galanta kombi(chociaż tu nie jestem do końca przekonany)i jak większość osób tu chciałbym zasięgnąć opinii szanownych forumowiczów na temat tych 2 autek.Ktoś może je już oglądał i mógłby coś o nich powiedzieć?
Nie sprecyzowałem jeszcze czy to ma być 2 czy 2.5 litra i czy manual czy tiptronic.Czytam forum od dłuższego czasu,trochę się dowiedziałem na temat tych samochodów ale dalej nie potrafie wybrać.Oczywiście wolałbym V6,ale tak jak kilka osób które tu już pisały,trochę zastanawiają mnie koszty utrzymania.
Na pewno będzie zamontowany w nich gaz.
1.Galant 2.5 V6 Avance z Kielc
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13670750

zdjęcia tu: http://img15.imageshack.u...=c136707501.jpg
Kod: | Kategoria:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, 188 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 160 KM (118 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy
VIN - numer ident. pojazdu :
JMBLREA5WXZ000779
Opis pojazdu:
Witam, mam do sprzedania Mitsubishi Galanta kombi w wersji Avance z 1999r.Auto sprowadzone z Niemiec w maju tego roku, stan techniczny i wizualny bardzo dobry, przebieg 188000km ,ks.serwisowa,automatyczna skrzynia biegów z funkcją tiptronic.Auto czyste i zadbane.Samochód sprowadzony dla siebie ale sytuacja finansowa zmusiła mnie do sprzedania.
|
2. Galant 2.0 Avance ze Stargardu Szczecińskiego
http://kiero.otomoto.pl/m...-C13718622.html

Zdjęcia tu: http://img444.imageshack....=c137186221.jpg
Kod: | Typ:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 2000, 160 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 02-07-2010, 19:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:29
|
|
|
1. Podwójne halogeny chyba nie występowały w 2.5... |
|
|
|
 |
Szafiq
Mitsumaniak
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:36
|
|
|
mi się wydaje,że występowały bo parę tyg. temu stał ten i jeszcze jeden(identyczny jak te,różniły się numerem VIN o 100 numerów!)Obydwa były naprawdę takie same więc wydaje mi się,że takie właśnie były oryginalnie. |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:38
|
|
|
Występowały. Była to opcja dodatkowo płatna. I dla ścisłości te mniejsze to przeciwmgielne (halogeny) a większe to światła dalekosiężne które powinny się włączać razem z długimi. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:45
|
|
|
enanthate napisał/a: | 1. Podwójne halogeny chyba nie występowały w 2.5... | to nie ma znaczenia, klient płaci, klient żąda, pooglądaj auta forumowych kolegów, albo aukcje Panów z Czapli.
Srebrny AVANCE Kielce
Kod VIN: JMBLREA5WXZ000779
Tytuł: GALANT kombi (EUR)
Model: 2500/2WD [EA5W]
Klasyfikacja: V6-1924 (MPI), 4FA / T (CENTRAL-EU/D3) LHD [LRGEDL6C]
Opcje: U05
Kolor z zewnątrz: A71D
kolor wewnętrzny: 41J
Częstotliwość wydania: 01.06.1999
Region: Europa
Opcja wyposażenia:
TN6 : AIR BAG + OTHER OPTION
TPA : AIR BAG + OTHER OPTION
TYF : AIR BAG + OTHER OPTION
S2V : SEAT TRIM CHANGE + AIR BAG
B45 : STEEL WHEEL
J52 : SPEAKER
K43 : SPECIAL SEAT TRIM
X09 : GERMANY SPEC
PE0 : BUMPER CHANGE
SR9 : FOGLAMP LESS + OTHER OPTION
M73 : BLACK PANEL
N77 : PRIVACY GLASS
VC2 : AIR BAG (DRIVER,PASSENGER,SIDE)
Brak blendy lewego halogenu, jakies ozdóbki, ala obrysówki w zderzaku przednim i tylnym - inwencja twórcza właściciela, przycisk otwierania szyby tylnych prawych drzwi - jakaś doróbka, pomalowanko, etc., koniecznie poproś o więcej zdjęć, w tym zdjęcia komory silnika. Ciekawe na ile cena odzwierciedla stan auta.
Srebrny AVANCE Stargard
Na zdjęciu wygląda jakby maska z prawej strony nie do końca pokrywała się z błotnikiem, tutaj takze koniecznie popros o wiecej zdjec wraz ze zdjeciami komory silnika i lepszymi zdjeciami wnetrza. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Szafiq
Mitsumaniak
|
Wysłany: 02-07-2010, 16:52
|
|
|
dziękuję bardzo za opis robertdg, na razie nie mam co się napalać bo dopiero za 3 tyg będe mógł jechać i coś obejrzeć.Niestety do tego czasu może już ich nie być...
Obrysówki widziałem,ale nie zauważyłem tego przycisku sterowania szybą z tyłu |
|
|
|
 |
|
|