Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Proboszczewice
Autor Wiadomość
Boniu 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 GLS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-07-2010, 13:28   [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Proboszczewice

Witam, jestem zupelnie nowy na forum, jednak od pewnego czasu czytam na bieżąco opinie o galantach. Jestem w sumie przekonany że bede kupowal ten wlasnie model, tylko niestety narazie mam dosc ograniczony budżet. Mieliscie wczesniej jakis kontakt z tym sprzedawca/galantem?
http://www.allegro.pl/ite...mitsubishi.html

Kod:

Cena: 13 800,00 zł
Rok produkcji: 1997
Przebieg (km): 185500
Pojemność silnika (cm3): 1997
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie:
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka
Informacje dodatkowe:
Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce

Obawiam się troche braku zdjęć ważnych miejsc, zegary pozmieniane wiec przebieg juz nie ten zapewne, jeszcze użytkownik nowy na allegro, troche to podejrzane, co o tym sądzicie?

Mój nowy projekt - https://wpninja.es, strony WordPress, WooCommerce, BuddyPress.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 13-07-2010, 15:56, w całości zmieniany 1 raz  

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-07-2010, 13:42   

Pare razy już go widziałem na allegro, dokładki/ospojlerowanie i felgi ma założone z wersji poliftingowej, progi zostały z oryginału, zaślepka w zderzaku to chyba jakaś doróbka, przydałyby się zdjęcia komory silnika, licznik można zawsze wymienić na oryginał.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Odpowiedz do tematu