Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
24-02-2007, 11:40
Obudowy do l200 carryboy
Autor Wiadomość
nowak
[Usunięty]

Wysłany: 26-09-2006, 11:04   Obudowy do l200 carryboy

Witam,

Jak w temacie interesuja mnie opinie kogos kto kupil obudowe nie orginalna ze strony www.carryboy.com.pl Dodam ze cena jest dosyc atrakcyjna w porownaniu do ASO .

Pozdrawiam,
Pawel

DariuszKa
[Usunięty]

Wysłany: 26-09-2006, 19:42   

dzięki za adres mają mi przysłać cennik mam nadzieję że korzystny bo wASO w Poznaniu o mało co nie dostałem zawału zaśpiewali mi 18 000 zł !!! za tyle to ja mogę sprzedać samochód mojej żonki Vectre z 1999 bez wypadkową a nie kupić kawał plastiku kpina ceny ustala ktoś z nierealnego świata słowem OSZOŁOM

crensch
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2006, 10:59   

ee ceny zblizone do aso'wych...skoro mozna zarobic wiecej to czemu tego nie robic...
ja mam ambitny plan zamiast dawac za blache zakrywajaca bude na plasko okolo 8k zrobic takie coos samemu

jesli sa takie same jak do nissana to szkoda kasy
wczoraj widzialem naware z hardtopem carryboy...jakies dziwne wystajace z przodu uszczelki...z tylu szpary ze palec mozna wcisnac....

pin54
[Usunięty]

Wysłany: 14-11-2006, 22:01   

Od niedawna na polskim rynku są dostępne nadbudowy firmy RoadRanger. Ich jedynym dystrybutorem na nasz kraj jest firma Dakro (więcej info na http://www.dakro.com.pl lub stronie producenta http://www.roadranger.de). Jeżeli chodzi o ceny to niestety nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda, trzeba zadzwonić i popytać.

piotrek25
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2007, 15:30   

nadbudowy do pikapów można dostać również w (reklama) ich strona to (reklama) byłem tam mają kilka opcji. watro zajżeć polecam.
troszkę mnie powycinali jak ktoś jest zainteresowany to mogę pomóc na pw
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 13-07-2007, 14:14, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu