|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Wymiana łożyska |
Autor |
Wiadomość |
mikoś
Nowy Forumowicz HIti
Auto: ..Carisma GLX TD 1,9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-02-2008, 12:02 [Cari 1.9TD] Wymiana łożyska
|
|
|
witam..panie i panowie mam taką małą prośbe a żeby ktoś mógł napisać ewentualnie jakieś foty wystawić na temat wymiany łożyska tylnego(łożysko/piasta)na co zwrucić
uwage,czego nie robić żeby na przykład nie popsuć ...z góry dziękuje i pozdrawiam.. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
|
|
|
 |
ison
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 26-07-2010, 13:55
|
|
|
Chciałbym odświeżyć temat, a zdaje się, że strona jest nie aktualna.
Panowie może ktoś z was ma jakieś zdjęcie z wymiany łożyska tylnego koła. Mam chyba jakiś nietypowy model Carismy:
rocznik 96 pojemność: 1834 GLX SOHC 85 kW z ABS, z tyłu tarcze chamulcowe.
Byłem u mechanika i chciał wymienić mi łożysko razem z piastą, próbował z czterema różnymi piastami do tego modelu i żadna nie pasowała. Jedna piasta prawie była ok, tylko śruby od łożyska nie współgrały z pierścieniem od ABS, biedak rozłożył ręce i chyba czeka mnie wizyta w serwisie Mitsubishi, a z tego co wiem skasują mnie lekko ponad 700zł.
Wiem, że można wymienić same łożysko, pytanie jaki jest koszt samego łożyska i wogole jak wyglada wymiana?? Może ktoś niedawno wymieniał w tym modelu tylne łożysko?? Jakie łożysko kupić? |
|
|
|
 |
|
|